Duistere 'Teenage Mutant Ninja Turtles'-serie op komst

Duistere Teenage Mutant Ninja Turtles-serie komend

Het gerucht gaat althans dat de tiener-schildpadden met ninja-krachten er aan zitten te komen.

Jim Pedd, 26 juni 2020 10:21

Het gerucht gaat dat er een Teenage Mutant Ninja Turtles-reboot aan zit te komen. Nadat er twee films uitkwamen van Michael Bay, wordt er weer gekeken om de tiener-schildpadden die ook nog eens ninja zijn, terug te brengen.
De bedoeling zou nu zijn om er een live-action televisieserie van te maken. Dat meldt de site The Cinema Spot. De serie zou dan naar streamingdienst CBS All Access moeten komen in de Verenigde Staten en in andere landen aangekocht kunnen worden door andere streamingdiensten. Tot nu toe kochten onder meer Netflix en Amazon series van CBS All Access aan.

Teenage Mutant Ninja Turtles
De serie wordt omschreven als een duistere versie van de schildpadden. De bedoeling zou zijn om de serie te maken op basis van The Last Ronin. Dat is een reeks comics van bedenkers Kevin Eastman en peter Laird. Het lijkt een beetje op Old Man Logan uit de X-Men.

Centraal staat een enkele overlevende Turtle die in een dystopische verise van New York leeft. Hij besluit een ogenschijnlijk hopeloze missie te ondernemen om zijn familie en vrienden te wreken.

Bron: The Cinema Spot

Lees meer over: Teenage Mutant Ninja Turtles, TMNT, CBS ALl Access

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws