Spectaculaire nieuwe trailer veelbelovende serie 'Brave New World'

Spectaculaire trailer 'Brave New World'-serie

De adaptatie van ‘Brave New World’ door Peacock is een serie om naar uit te kijken.

Tom van der Krieke, 26 juni 2020 om 12:25

Peacock, de nieuwe streamingdienst van NBCUniversal, heeft een nieuwe trailer van hun Aldous Huxley-adaptatie Brave New World naar buiten gebracht. De eerste volledige trailer laat zien hoe de makers op spectaculaire wijze de dystopie van Huxley tot leven weten te brengen.
Brave New World is de veelbelovende adaptatie van het bekende boek uit 1932 van Aldous Huxley. In het boek valt te lezen hoe de mensheid een ware utopie heeft gevormd, waarbij monogamie, privacy, geld, familie en geschiedenis zijn verbannen. Daarnaast is er ook een pil, Soma, ontworpen waardoor iedereen constant blij is.

Lees ook: Eerste trailer veelbelovende scifi-serie 'Brave New World'

Seksfeesten en drugs
In de eerste teaser was te zien hoe de makers ‘New London’ en ‘The Savage Lands’ hebben vormgegeven, terwijl ze de nodige seksfeesten en drugsgebruik lieten zien. In de nieuwe trailer zijn ook de seks en de drugs weer van de partij, maar er is ook te zien hoe John in opstand komt tegen de utopie

Brave New World komt op 15 juli uit, wanneer de nieuwe streamingdienst Peacock ook gelanceerd zal worden. Deze miniserie lijkt een van de grote trekpleisters op het nieuwe platform te gaan worden. Wanneer Brave New World in Nederland te zien zal zijn en op welk platform is nog onbekend.


Lees ook: Demi Moore gecast in scifi-serie 'Brave New World'

Bron: SyFy

Lees meer over: Brave New World, Peacock

Populair nieuws