Legendarische serie 'Unsolved Mysteries' vanaf 1 juli terug op Netflix!

Iconische serie 'Unsolved Mysteries' komt terug!

Het nieuwe seizoen van 'Unsolved Mysteries' verschijnt op Netflix op 1 juli 2020...

Geoffrey Ketels, 26 juni 2020 om 15:27

Netflix heeft bekend gemaakt dat het de legendarische serie Unsolved Mysteries terug zal brengen naar het kleine scherm. Ook nu weer kunnen kijkers zelf helpen met het oplossen van bepaalde zaken.
Voor wie het nog niet zou weten, Unsolved Mysteries is geen compleet nieuwe serie. Ze verscheen dan ook voor het eerst in de nineties en werd toen een instant succes. Er werden in de reeks verschillende onopgeloste zaken aangekaart die met de hulp van de kijkers uiteindelijk alsnog konden worden opgelost. Per aflevering wordt er één specifieke, onopgeloste zaak belicht. Het ging hierbij overigens niet alleen om zware misdaden zoals moorden of verdwijningen, maar ook om bijvoorbeeld paranormale verschijningen.

6 gloednieuwe afleveringen
Netflix heeft nu dus bekend gemaakt dat er een vervolg komt op de legendarische reeks. Dit vervolg zal bestaan uit zes gloednieuwe afleveringen. Zaken die onder meer aan bod komen zijn deze van de pasgetrouwde Rey Rivera die dood werd teruggevonden met een gat boven hem in het plafond. Er werd aangenomen dat de man zelfmoord had gepleegd door van het dak van het hotel te springen, maar artsen die de dood hebben onderzocht hebben altijd volgehouden dat dit onmogelijk was.

Een andere aflevering focust zich dan weer op Patrice Endres, een 38-jarige vrouw die plots uit haar kapsalon verdween en nooit meer is teruggevonden. Ze liet zo haar tienerzoon Pristal alleen achter.

Het nieuwe seizoen van Unsolved Mysteries is vanaf 1 juli te bekijken op Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje van wat je allemaal kan verwachten.


Lees meer over: Unsolved Mysteries, serie, series, Netflix

Populair nieuws