Videoland voegde redelijk wat series toe

Videoland voegde redelijk wat series toe

Check hier het lijstje met welke series er allemaal nieuw verschenen op Videoland.

Jim Pedd, 29 juni 2020 om 07:10

Er verschenen weer wat nieuwe series op Videoland. Het gaat bovenal om nieuwe afleveringen. Vandaag zetten we dat voor je op een rij!
Laten we maar beginnen met het nieuwe seizoen: sterker nog, de drie nieuwe seizoenen. Het gaat om de serie Flodder, die we natuurlijk allemaal al kennen. De serie draait natuurlijk om de meest asociale familie van Nederland, die een eigen villa krijgt.

Nieuwe afleveringen
Absentia (S02E10): FBI-agente Emily Byrne verdwijnt spoorloos, terwijl ze Bostons meest beruchte seriemoordenaar, Conrad Harlow, achtervolgt. Ze wordt doodverklaard en Harlow belandt achter de tralies. Zes jaar later wordt Emily op sterven na dood gevonden. Ze kan zich niets herinneren van de zieke geest die haar heeft ontvoerd en gemarteld. Haar man blijkt intussen hertrouwd te zijn en haar zoontje is compleet van haar vervreemd. Emily gooit alles in de strijd om het raadsel van haar ontvoering op te lossen en haar leven weer op de rit te krijgen.
Nigel Marven’s Wild Central America (S01E04): Documentaire waarin we de Britse avonturier Nigel Marven volgen tijdens zijn reis over de smalle landstrook tussen Noord- en Zuid-Amerika. Hij spreekt verschillende mensen die zich inzetten om het gebied te beschermen.
Light as a Feather (S02E08): Een onschuldig spelletje 'light as a feather, stiff as a board' gaat helemaal mis en de vijf tienermeisjes die het speelden, gaan een voor een dood op de manier die voorspeld was.
Britain’s Got Talent: Juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams gaan op zoek naar de grootste talenten van Groot-Brittannië. Voor de meest spectaculaire acts kunnen de juryleden de Golden Buzzer inzetten, waarmee hun eigen favoriet direct naar de halve finale gaat.
De Bachelorette: Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen. Gaat ze haar ware liefde vinden?

Lees meer over: Videoland, Weekoverzicht

Populair nieuws