'Vis a Vis: El Oasis' seizoen 5 verschijnt al supersnel op Netflix!

'Vis a Vis: El Oasis' op 31 juli op Netflix

Het is alweer het vijfde seizoen van de populaire Spaanse hitserie...

Geoffrey Ketels, 29 juni 2020 om 17:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft bekend gemaakt dat het vijfde seizoen van de Spaanse hitserie Vis a Vis: El Oasis nog deze zomer zal gaan verschijnen.
Het was even afwachten voor fans van de serie Vis a Vis wanneer het vijfde seizoen precies op streamingdienst Netflix zou gaan verschijnen. Nu is daar eindelijk duidelijkheid over. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat ze het vijfde seizoen zal gaan toevoegen op 31 juli 2020.

Tijdsprong van 15 jaar
Er wordt voor het vijfde seizoen van Vis a Vis een behoorlijke tijdssprong gemaakt van zomaar even 15 jaar. Dit betekent onder meer dat de hoofdpersonages Zulema en Macarena niet langer gevangen zitten. Ze verdienen hun geld nu met het beroven van juweliers, banken en casino's.

Verschillende personages uit de reeks maken terug hun opwachting. Het gaat hierbij niet alleen om medegevangene Goya, maar ook om de directeur van de gevangenis Sandoval. Ook verschillende nieuwe personages zullen in het vijfde seizoen hun opwachting maken.

Kan je niet wachten tot 31 juli om alvast wat te zien van de nieuwe Vis a Vis: El Oasis? In dat geval kan je even opwarmen door het bekijken van de onderstaande trailer!


Lees ook: Laatste seizoen Netflix hitserie 'Vis a Vis' gooit het over een compleet andere boeg

Lees meer over: Vis a Vis El Oasis, Vis a Vis, serie, series, Netflix

Populair nieuws