Netflix maakt nieuwe (Nederlandse!) serie over 'telefoonseks'

Netflix komt met telefoonseks-serie 'Dirty Lines'

Het is de tweede Nederlandse original die door Netflix wordt gelanceerd...

Geoffrey Ketels, 29 juni 2020 om 18:32

Tijd voor de tweede Netflix-original van Nederlandse bodem! Dirty Lines belooft alvast een zeer... euh... bijzonder project te worden!
Voor de tweede Netflix-original van Nederlandse bodem wordt een beroep gedaan op scenarist Pieter Bart Korthuis. In het verleden was hij ook al verantwoordelijk voor projecten zoals bijvoorbeeld Penoza evenals Vechtershart. De serie Dirty Lines zal gebaseerd zijn op een boek van Fred Saueressig genaamd 06-Cowboys en gaat over de opkomst van de telefoonsekslijnen!

Telefoonsekslijnen
De serie zal ons meenemen terug in de tijd, meer bepaald naar de jaren '80. Frank Stigter probeerde in die tijd zijn eigen zaak op te richten, maar dat ging niet bepaald van een leien dakje, in tegendeel. Wanneer de internationale telefoonmaatschappij PTT vervolgens begint met het aanbieden van betaalnummers ziet de jonge ondernemer zijn kans om een winstgevende business op te starten. Het resultaat? Het eerste telecom-seksbedrijf van Europa!

De aankondiging van Dirty Lines gebeurde door middel van een korte aankondigingsvideo die hieronder te bekijken is. Wanneer de nieuwe Netflix-original precies moet gaan verschijnen is nog niet bekend. Netflix heeft wel aangegeven dat haar releasedatum voor ergens in 2021 is.


Lees meer over: Dirty Lines, serie, series, Netflix original, Nederlandse Netflix original, Netflix

Populair nieuws