Netflix kondigt serie aan over veelbesproken American football-speler

'Colin in Black & White' binnenkort op Netflix

De man raakte ooit clubloos toen hij knielde als protest tegen het politiegeweld in de Verenigde Staten...

Geoffrey Ketels, 29 juni 2020 om 19:36

Netflix heeft bekend gemaakt dat het een serie gaat toevoegen over de jeugdjaren van de American football-speler Colin Kaepernick. De serie kreeg de naam Colin in Black & White.
De serie Colin in Black & White zal bestaan uit in totaal zes afleveringen en zal de kijker een beter inzicht geven in de leefwereld van de jonge Kaepernick. Hij groeide als zwart kind op in een wit adoptiegezin. Uiteindelijk schopte hij het tot speler in de NFL, de hoogste American Football-competitie in de Verenigde Staten. Het zijn zowel de regisseur van de serie als Kaepernick zelf die in de reeks dienst zullen doen als vertellers.

Protestactie
Het bleef lange tijd eigenlijk opvallend stil rond de bekende protestactie die werd uitgevoerd door Kaepernick. Echter is ze nu naar aanleiding van de dood van George Floyd uiteraard terug razend actueel. Tijdens de vele protestacties die volgden op de dood van Floyd wordt er steevast gebruik gemaakt van hetzelfde kniesymbool.

Wanneer de serie Colin in Black & White precies op streamingdienst Netflix zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: serie, series, Netflix, Colin Kaepernick, Colin in Black White

Populair nieuws