search
'The Umbrella Academy' lijkt theorie te bevestigen
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' lijkt theorie te bevestigen

De poster voor de Netflix-serie onthult mogelijk meer dan je op het eerste gezicht zou denken.

Langzaamaan maakt Netflix ons vast warm voor het tweede seizoen van The Umbrella Academy. De recent vrijgegeven nieuwe poster lijkt een populaire theorie over Five te bevestigen.

De serie debuteerde in februari 2019 en sindsdien wachten we op het tweede seizoen. Dat zal op 31 juli te streamen zijn op Netflix en zet het verhaal van de groep met superkrachten voort. Five sprong ooit vooruit in de tijd, waar hij decennia doorbracht in een post-apocalyptische wereld. Tot hij gerekruteerd werd door The Commission.

Lees ook: Nieuwe poster 'Umbrella Academy' S2 hint naar nieuwe verhaallijnen

Fantheorie over Five
Five kon lang niet naar het verleden springen, tot hij een formule opgelost had. Dat vogelde hij uit tijdens een missie rond de moord op John F. Kennedy. Five wist te ontsnappen aan de agenten van The Commission die achter hem aangestuurd werden, maar zou in het tweede seizoen toch achterhaald worden en de missie moeten uitvoeren die hij destijds liet liggen.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' seizoen 2: dit weten we al

Elk van de zonnebrillen van de Umbrella Academy-leden heeft een andere reflectie. Die van Five lijkt heel erg op de Texas School Book Depository, waar Lee Harvey Oswald zich verschool tijdens de moord op Kennedy. Het bloed op het gezicht van Five zou erop kunnen wijzen dat hij een gruweldaad moet begaan.

In de comics wordt Five bedreigd door zijn baas, Carmichael, die dreigt zijn moeder te doden als hij de moord op Kennedy niet uitvoert. Five reist daarop met Allison naar 1963, waar zij hem helpt en weer kan praten nadat ze genezen is van haar verwondingen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen