Nieuw seizoen 'Sex Education' pas later op Netflix?

Komt nieuw seizoen van 'Sex Education' later?

In eerste instantie zouden de opnames in de maand juni al hervat worden...

Geoffrey Ketels, 3 juli 2020 om 17:59

De productie van het nieuwe seizoen van Sex Education heeft extra vertraging opgelopen. In eerste instantie zou de productie hervatten in de maand juni, maar dat bleek uiteindelijk toch niet mogelijk te zijn.
De Coronamaatregelen die onder meer in de Verenigde Staten, maar ook in bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk en tal van andere landen nog steeds actief zijn blijven roet in het eten van meerdere producties gooien. Zo raakte vandaag nog bekend dat de opnames van het nieuwe seizoen van Sex Education opnieuw moesten worden uitgesteld.

Corona
Aan het einde van de maand mei stond hier op Serietotaal nog te lezen dat de opnames van Sex Education in de loop van de maand juni hervat zouden worden. Het was Asa Butterfield, één van de hoofdrolspelers uit de serie die dit zelf had aangekondigd. Helaas bleek dat al snel te optimistisch te zijn, want de nog steeds geldende Coronamaatregelen hebben daar een stokje voor gestoken.

Nu lijkt er wel eindelijk licht te zijn aan het einde van de tunnel. Onder meer Deadline meldt nu namelijk dat de productie van het nieuwe seizoen van Sex Education kan worden hervat in de maand augustus. Het is nog niet meteen duidelijk welke impact dit uitstel mogelijks kan hebben op de lanceringsdatum van het nieuwe seizoen.

In principe moet het derde seizoen van Sex Education ergens in de loop van volgend jaar verschijnen.

Lees ook: Spannende fietstocht met Otis en Eric (Sex Education) door Nederland

Lees meer over: Sex Education, serie, series, Netflix

Populair nieuws