search
Spannende fietstocht met Otis en Eric (Sex Education) door Nederland
Series / Nieuws

Spannende fietstocht met Otis en Eric (Sex Education) door Nederland

Netflix heeft op social media een heuse \'Sex Education\' fietstocht door Nederland en België geplaatst...

Geoffrey Ketels
De serie Sex Education kan rekenen op een behoorlijke populariteit. Het spreekt voor zich dat streamingdienst Netflix geen enkele mogelijkheid onbenut laat om die populariteit nog een extra duwtje in de rug te geven. Zo is er nu een heuse Sex Education fietstocht die je kan afleggen in Nederland.

Netflix heeft op Facebook aangegeven dat een heuse Sex Education fietstocht perfect kan worden georganiseerd door Nederland. Wanneer er een dergelijke fietstocht zou worden georganiseerd zou deze de hoofdpersonages zeker meenemen langs plaatsen als 'Rectum' en 'Wierden'.

De populaire streamingdienst heeft recent op social media een kaartje geplaatst van Nederland en België met daarop een route langs enkele seksueel getinte plaatsnamen. De dorpjes zouden volgens Netflix uitstekend passen bij een fietstochtje van hoofdpersonages Otis en Eric.

Beffe en Slettem
Het moet gezegd, de fietstocht die is uitgestippeld door Netflix voert ons inderdaad mee langs plaatsen met een op z'n zachtst gezegd opvallende naam. Het gaat hierbij onder meer om 'Beffe' en 'Slettem' in België. Enkele plaatsen die in Nederland zouden worden aangedaan zijn dan weer 'Waspik', 'Kruishaar' en 'Rectum'. Ook het Friese Sexbierum mag uiteraard niet op de route ontbreken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen