Succesvolle Netflix-serie 'Never have I Ever' krijgt een vervolg!

De cliffhanger aan het einde van het eerste seizoen liet daar eigenlijk sowieso al weinig twijfel over bestaan...

Geoffrey Ketels, 03-07-2020 19:05

Het zat er eigenlijk wel aan te komen, maar nu is het echt officieel. Netflix heeft bekend gemaakt dat er met zekerheid een tweede seizoen zal verschijnen van haar original Never have I Ever!
De aankondiging van het tweede seizoen van Never Have I Ever gebeurde door Netflix door middel van een video op haar Instagram. In de video is te zien hoe hoofdrolspeelster Maitreyi Ramakrishnan (die het personage van Devi speelt in de serie) in Zoom contact opneemt met haar mede-acteurs om aan te geven dat er een tweede seizoen van de serie zal verschijnen.

In de video zien we onder meer Darren Barnet, Jaren Lewison evenals Richa Moorjani opduiken. Ook Lee Rodriguez die in de serie de rol van Fabiola speelt is uiteraard van de partij.

Populaire serie
Amper twee maanden geleden verscheen het eerste seizoen van Never Have I Ever op streamingdienst Netflix. Meteen was de reeks een instant-succes. De young-adult serie vertelt het verhaal van Devi, een middelbare scholier die haar leven een volledig andere wending wil geven en een plan bedenkt om populair te worden.

Om haar plan te kunnen realiseren moet ze eerst een vriendje zien te krijgen en voor de eerste keer seks hebben. Het realiseren van dit plan blijkt echter minder eenvoudig te zijn dan gedacht.

Wanneer het tweede seizoen van Never Have I Ever moet verschijnen is tot dusver nog niet bekend gemaakt. De aankondigingsvideo is wel hieronder te bekijken!


Lees meer over: Never have I Ever, serie, series, Netflix

Populair nieuws