De series deze week nieuw op Videoland

Videoland voegde wederom nieuwe series toe

Check hier het overzicht met het nieuwe materiaal dat Videoland deze week toevoegde.

Jim Pedd, 6 juli 2020 om 14:25

Videoland had bepaald geen topweek. Waar er heel wat nieuws werd toegevoegd aan onder meer Netflix en Amazon Prime Video, was dat bij deze streamingdienst eigenlijk niet echt het geval. Er kwamen een paar nieuwe afleveringen online te staan en hieronder bieden we je een selectie daarvan.
KNIGHT SQUAD (2 seizoenen): In het koninkrijk Astoria ligt een magische school voor ridders in opleiding. Twee van de leerlingen, Arc en Ciara, ontdekken dat zij een geheim delen. Ze verbergen hun ware identiteit om toegelaten te worden op de ridderschool. Ondanks hun verschillende karakters zet het tweetal alles op alles om hun geheim te bewaren en om hun droom om ridder te worden na te jagen.

SPONGEBOB SQUAREPANTS (seizoen 11): SpongeBob SquarePants is een gele zeespons die diep in de oceaan leeft in het onderwaterstadje Bikinibroek. Samen met zijn maatje Patrick de roze zeester beleeft SpongeBob de gekste en spannendste avonturen.

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN (4 seizoenen): Nicky, Ricky, Dicky en Dawn zijn een vierling met maar twee overeenkomsten: hun verjaardag en hun ouders. Dit dynamische kwartet knokt en bekvecht doorlopend met elkaar, maar als puntje bij paaltje komt vormen ze een geweldig team samen.


Nieuwe afleveringen
Deze nieuwe afleveringen verschenen op Videoland.

PLEZIER EN PASSIE (S14E01): Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken van het land worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. Enthousiaste Nederlanders worden gevolgd die met veel plezier en vol passie hun vrije tijd invullen.

INSIDE THE AMBULANCE (S05E01): De West Midlands Ambulance is de op een na grootste ambulancedienst van Groot-Brittannië. We volgen zowel de medewerkers van de hectische meldkamer als de ambulancediensten op straat.

DE BACHELORETTE (S01E08): Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen. Gaat ze haar ware liefde vinden?

BRITAIN’S GOT TALENT (S13E05): Juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams gaan op zoek naar de grootste talenten van Groot-Brittannië. Voor de meest spectaculaire acts kunnen de juryleden de Golden Buzzer inzetten, waarmee hun eigen favoriet direct naar de halve finale gaat.

BBQ BATTLE (S01E02): We gaan terug naar de essentie van de BBQ: lekker eten en quality time met vrienden en familie! In elke aflevering gaan Jeremy Vermolen en Niels Runderkamp de BBQ-strijd met elkaar aan.

Lees meer over: Videoland, Weekoverzicht

Populair nieuws