Toekomst Netflix-hit 'Mindhunter' onzeker

Komt er nog wel een derde seizoen of blijft het helaas bij twee fantastische reeksen?

Jim Pedd, 06-07-2020 14:25

Het is nog altijd niet zeker of Netflix een derde seizoen laat maken van Mindhunter. Ondertussen zijn we wel aanbeland bij het stadium dat dit onwaarschijnlijk is geworden.
De dramaserie volgt de oorsprong van het onderzoek van de FBI naar seriemoordenaars en hun gedrag. Er waren tot nu toe pas twee seizoenen te zien, maar beiden waren uiterst goed ontvangen. Helaas is niets meer gezegd over een derde seizoen. En dat terwijl het tweede dik een jaar geleden verscheen.

Lees ook: Netflix-serie 'Mindhunter' dieper in de problemen

Zeer onwaarschijnlijk
Helaas zette Netflix de serie in januari voorlopig in de ijskast. En nu zegt een van de cinematografen, Erik Messerschmidt, tegen Collider, dat hij wel meer wil maken, maar dat dit simpelweg zeer onwaarschijnlijk is.

Lees ook: 'Mindhunter' seizoen 3 kan nog héél lang op zich laten wachten

"Wie weet? Het zou een eer zijn om terug te keren. Ik hou ervan om met David [Fincher] te werken, en ik hou van de cast en crew. Dit was absoluut een buitengewone tijd in mijn leven. Ik heb de bijzondere kans gehad om hieraan mee te mogen werken en om eraan bij te dragen. Maar ja, ik weet het niet. Ik weet niet wat ermee aan de hand is."

Bron: Collider

Lees meer over: Netflix, Mindhunter

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix