search
'Good Girls' seizoen 3 verschijnt binnenkort op Netflix

'Good Girls' seizoen 3 verschijnt binnenkort op Netflix

Ook het vierde seizoen is inmiddels aangekondigd en moet volgend jaar verschijnen...

Geoffrey Ketels
Het is niet lang meer wachten op het derde seizoen van Good Girls. Het nieuwe seizoen staat er later deze maand reeds aan te komen.

In Good Girls volgen we het doen en laten van drie moeders die in de voorsteden van het Amerikaanse Michigan wonen. De moeders hebben het financieel niet altijd even makkelijk. Op een bepaald ogenblik hebben ze het gehad met hun financieel onzekere leven waarna ze er voor kiezen om een supermarkt te overvallen... echter doen ze uiteindelijk meer dan wat ze op voorhand hadden afgesproken.

26 juli
Het derde seizoen van de succesvolle serie Good Girls zal verschijnen op Netflix op 26 juli 2020. In eerste instantie werd er door NBC in de zomer van 2019 bekend gemaakt dat er drie extra afleveringen zouden verschijnen voor het derde seizoen, maar uiteindelijk klokte ze toch af op slechts 11 stuks. Het tweede seizoen van de reeks had er nog 13.

Kan jij ook al niet meer wachten tot 26 juli en zou je dan ook graag nu al een voorsmaakje willen krijgen van het derde seizoen van Good Girls? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!

Aanbevolen artikelen