search
Super coole trailer 'Transformers: War for Cybertron' van Netflix
Series / Trailer

Super coole trailer 'Transformers: War for Cybertron' van Netflix

De Transformers zijn terug in een anime-serie die behoorlijk duister is.

Netflix, Hasbro en Rooster Teeth hebben de laatste trailer voor Transformers: War for Cybertron Trilogy - Siege vrijgegeven. De serie is vanaf 30 juli te bekijken via Netflix.

In de serie zien we de oorlog tussen de Autobots en Decepticons in groot detail. De eerste reeks bestaat uit zes afleveringen van elk 22 minuten. Zoals je ziet in de trailer, gaat de serie vergezeld door een nieuwe animatiestijl, die een van de belangrijkste momenten in de geschiedenis van Cybertron op een nieuwe manier laat zien.

Optimus vs. Megatron
De serie zal laten zien hoe de laatste uren in de vernietigende burgeroorlog tussen de Autobots en de Decepticons verloopt. De leiders van beide partijen, Optimus Prime en Megatron, willen beide hun planeet Cybertron redden en de inwoners verenigen, maar dan wel op een totaal andere manier.

De stemmencast van de serie bestaat uit namen als Jake Foushee (Optimus Prime), Jason Marnocha (Megatron), Linsay Rousseau (Elita-1), Joe Zieja (Bumblebee), Frank Todaro (Starscream), Rafael Goldstein (Ratchet), Keith Silverstein (Jetfire), Todd Haberkorn (Shockwave, Red Alert), Edward Bosco (Ultra Magnus, Soundwave), Bill Rogers (Wheeljack), Sophia Isabella (Arcee), Brook Chalmers (Impactor), Shawn Hawkins (Mirage), Kaiser Johnson (Ironhide), Miles Luna (Teletraan I, Cliffjumper) en Mark Whitten (Sideswipe, Skywarp).

Aanbevolen artikelen