Delen sexy foto Riverdale-actrice Lili Reinhart krijgt forse kritiek

Sexy foto Riverdale-actrice krijgt forse kritiek

De ongetwijfeld goed bedoelde foto kon nagenoeg meteen rekenen op een storm van kritiek...

Door redactie, 7 juli 2020 om 15:48

De Amerikaanse actrice Lili Reinhart, onder meer bekend van Riverdale heeft de temperatuur op social media behoorlijk laten oplopen door een sexy foto van zichzelf te delen.
Om aandacht te vragen voor het politiegeweld in de Verenigde Staten postte Reinhart een sexy topless foto van zichzelf op social media. Het ging om een strandfoto waar Reinhart de volgende tekst onder had geplaatst:

"Nu de zijkant van mijn borst voldoende aandacht heeft gekregen: de moordenaars van Breonna Tylor zijn nog altijd niet gearresteerd. Eis gerechtigheid.

Taylor werd in de Verenigde Staten in maart van dit jaar om het leven gebracht met ten minste acht kogels. De politie doorzocht haar woning naar drugs, maar kon die uiteindelijk niet vinden. Eén van de agenten die heeft geschoten werd recent ontslagen, maar verdere acties bleven uit. Het deed wel de demonstraties tegen politiegeweld in de Verenigde Staten terug oplaaien.

Stevige kritiek
Ondanks ongetwijfeld goed bedoeld kreeg de foto van Reinhart bijzonder veel kritiek. Zo verweten heel wat van haar volgers haar dat ze de dood van Taylor gebruikte om haar eigen sexy foto te promoten. Ook de actrice zelf kwam blijkbaar tot inkeer, want inmiddels heeft ze haar excuses aangeboden.

Bekijk de foto op Twitter.

Lees meer over: Riverdale, Lili Reinhart, serie, series

Populair nieuws