search

Ons nieuws van dinsdag 7 juli 2020

Nieuw op Netflix: 'The Protector' seizoen 4
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Protector' seizoen 4

Het vierde seizoen van de populaire Turkse serie staat alweer voor de deur...

Geoffrey Ketels
Fans van de Turkse serie The Protector kunnen zich gaan opmaken voor het vierde seizoen. Deze verschijnt op donderdag 9 juli op streamingdienst Netflix.

De serie The Protector vertelt het verhaal van Hakan Demir die na de moord op zijn adoptievader ontdekt dat hij deel uitmaakt van een geheime orde die de stad Istanbul moet beschermen. Hakan moet de taak als beschermer van de stad overnemen van zijn overleden adoptievader en moet daardoor de strijd aangaan met het kwade. De eerste drie seizoenen van de serie werden goed ontvangen en ook voor het vierde deel staan de verwachtingen hooggespannen.

Positieve ontvangst
The Protector kon tot dusver rekenen op een positieve ontvangst, al vertonen de ratings op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB wel een dalende trend sinds het eerste seizoen. Op moment van schrijven scoort de serie daar dan ook nog maar 6,8/10. Misschien dat het vierde seizoen er voor kan zorgen dat die score terug een duwtje in de rug krijgt!

Het vierde seizoen van The Protector zal dus op Netflix te bekijken zijn vanaf komende donderdag 9 juli 2020. In afwachting van het verschijnen van het nieuwe seizoen kan je alvast even de onderstaande trailer bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Delen sexy foto Riverdale-actrice Lili Reinhart krijgt forse kritiek
Series / Celebrity

Delen sexy foto Riverdale-actrice Lili Reinhart krijgt forse kritiek

De ongetwijfeld goed bedoelde foto kon nagenoeg meteen rekenen op een storm van kritiek...

Geoffrey Ketels
De Amerikaanse actrice Lili Reinhart, onder meer bekend van Riverdale heeft de temperatuur op social media behoorlijk laten oplopen door een sexy foto van zichzelf te delen.

Om aandacht te vragen voor het politiegeweld in de Verenigde Staten postte Reinhart een sexy topless foto van zichzelf op social media. Het ging om een strandfoto waar Reinhart de volgende tekst onder had geplaatst:

"Nu de zijkant van mijn borst voldoende aandacht heeft gekregen: de moordenaars van Breonna Tylor zijn nog altijd niet gearresteerd. Eis gerechtigheid.

Taylor werd in de Verenigde Staten in maart van dit jaar om het leven gebracht met ten minste acht kogels. De politie doorzocht haar woning naar drugs, maar kon die uiteindelijk niet vinden. Eén van de agenten die heeft geschoten werd recent ontslagen, maar verdere acties bleven uit. Het deed wel de demonstraties tegen politiegeweld in de Verenigde Staten terug oplaaien.

Stevige kritiek
Ondanks ongetwijfeld goed bedoeld kreeg de foto van Reinhart bijzonder veel kritiek. Zo verweten heel wat van haar volgers haar dat ze de dood van Taylor gebruikte om haar eigen sexy foto te promoten. Ook de actrice zelf kwam blijkbaar tot inkeer, want inmiddels heeft ze haar excuses aangeboden.

Bekijk de foto op Twitter.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Super coole trailer 'Transformers: War for Cybertron' van Netflix
Series / Trailer

Super coole trailer 'Transformers: War for Cybertron' van Netflix

De Transformers zijn terug in een anime-serie die behoorlijk duister is.

Netflix, Hasbro en Rooster Teeth hebben de laatste trailer voor Transformers: War for Cybertron Trilogy - Siege vrijgegeven. De serie is vanaf 30 juli te bekijken via Netflix.

In de serie zien we de oorlog tussen de Autobots en Decepticons in groot detail. De eerste reeks bestaat uit zes afleveringen van elk 22 minuten. Zoals je ziet in de trailer, gaat de serie vergezeld door een nieuwe animatiestijl, die een van de belangrijkste momenten in de geschiedenis van Cybertron op een nieuwe manier laat zien.

Optimus vs. Megatron
De serie zal laten zien hoe de laatste uren in de vernietigende burgeroorlog tussen de Autobots en de Decepticons verloopt. De leiders van beide partijen, Optimus Prime en Megatron, willen beide hun planeet Cybertron redden en de inwoners verenigen, maar dan wel op een totaal andere manier.

De stemmencast van de serie bestaat uit namen als Jake Foushee (Optimus Prime), Jason Marnocha (Megatron), Linsay Rousseau (Elita-1), Joe Zieja (Bumblebee), Frank Todaro (Starscream), Rafael Goldstein (Ratchet), Keith Silverstein (Jetfire), Todd Haberkorn (Shockwave, Red Alert), Edward Bosco (Ultra Magnus, Soundwave), Bill Rogers (Wheeljack), Sophia Isabella (Arcee), Brook Chalmers (Impactor), Shawn Hawkins (Mirage), Kaiser Johnson (Ironhide), Miles Luna (Teletraan I, Cliffjumper) en Mark Whitten (Sideswipe, Skywarp).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws over 'Lord of the Rings'!
Series / Nieuws

Goed nieuws over 'Lord of the Rings'!

De opnames van de serie mogen eindelijk weer verder in Nieuw-Zeeland.

Amazon laat de camera's weer rollen van Lord of the Rings. De serie mag namelijk door in Nieuw-Zeeland. Dat horen we vandaag via Collider, dat stelt dat de serie weer door mag.

Het Nieuw-Zeelandse ministerie van economie bracht dit nieuws naar Collider. Er waren al twee afleveringen deels opgenomen van de serie en dat zal verder gaan. Daarbij zal de serie vermoedelijk wel strenge veiligheidseisen aan moeten houden, anders had men niet verder gemogen.

Lees ook: Aankomende 'Lord of the Rings'-serie is op zoek naar lelijke mensen

Lord of the Rings
Lord of the Rings speelt zich af in de tweede era van de fictieve wereld Midden-Aarde van Schrijver J.R.R. Tolkien. Daarmee zien we meer van hoe het eraan toe gaat in Midden-Aarde voordat de laatste oorlog om de Ene Ring begon. Sauron is in deze serie nog in opkomst en we zullen dan ook meer schurken te zien krijgen.

Lees ook: 'Lord of the Rings': dit moet je weten over deze peperdure serie

Wat het precieze verhaal wordt is helaas nog onzeker. Wel weten we dat de serie vijf seizoenen krijgt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom stopte 'Fringe' eigenlijk met seizoen 6?
Series / Nieuws

Waarom stopte 'Fringe' eigenlijk met seizoen 6?

Waarom moest de serie er toen al mee stoppen, terwijl kijkers veel meer wilden?

Waarom stopte Fringe eigenlijk al na vijf seizoenen? De serie had een loyale fanbase en een indrukwekkende cast. Waarom kwam er dan geen zesde reeks?

In Fringe staat het trio Olivia Dunham, Peter Bishop en Walter Bishop centraal. In de serie werkt Olivia voor de FBI, waar ze voor een speciale bedrijfstak aan de slag moet. Olivia moet zaken oplossen die de wetenschap niet uit kan leggen. Dat doet ze samen met Walter en zijn zoon Peter. Het trio ontdekt onder meer alternatieve werelden en psychische krachten.

Zesde seizoen
Opvallend genoeg liepen de kijkcijfers snel terug. Tegen het derde seizoen ging het vooral slecht. Al verkochten de afleveringen op thuismedia wel enorm goed, waarmee de serie een tijdje door mocht gaan. Het vijfde seizoen deed het echter niet goed genoeg, wat mede te maken had met het feit dat de serie tegen die tijd enorm duur was om te maken en weinig reclame had.

Toen de makers begonnen te praten over een goed einde voor de serie, omdat ze bang waren dat de show vroegtijdig zou eindigen, besloot men de boel een laatste en vijfde seizoen te geven. Helaas dus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Jupiter's Legacy': Dit moet je weten over de Netflix-serie
Series / Featured

'Jupiter's Legacy': Dit moet je weten over de Netflix-serie

We vertellen je alles wat je over de serie van Netflix moet weten.

Een van de eerste series die uitgebracht wordt in het kader van het Millarworld Universum op Netflix, is Jupiter's Legacy. Die serie wordt gebaseerd op de gelijknamige comics van Mark Millar. Maar wat weten we al over het eerste seizoen?

Jupiter's Legacy staat te boek als een van de beste werken van Mark Millar. Velen vinden die comic, evenals de prequel Jupiter's Circle, een van zijn beste comics. Dit superheldendrama zal het eerste in een reeks Netflix-series worden rond Millars werk.

Lees ook: Netflix-serie 'Jupiters Legacy' uit de problemen?

Het verhaal
In de jaren dertig komt de eerste generatie superhelden op. Zij krijgen superkrachten en worden decennia later vereerd als helden. Hun kinderen hebben het er maar moeilijk mee, want hoe voldoe je aan het gigantische nalatenschap van je beroemde ouders? De serie vertelt dit verhaal, evenals dat van de prequel.

Lees ook: Problemen voor Netflix-serie 'Jupiters Legacy'

De personages
Wie zijn dan de personages in de serie? We zetten ze voor je op een rij.
Sheldon Sampson / The Utopian: De legendarische leider van het superheldenteam dat bekend staat als The Union. De wereld van vandaag past echter niet meer bij Utopian, die dan ook worstelt met aanpassen.
Walter Sampson / Brainwave: De oudere broer van Sheldon, en de duistere van de twee. Hij is slim en niet bang om zijn handen vies te maken.
Grace Sampson / Lady Liberty: De vrouw van Sheldon en moeder van Chloe en Brandon. Een van de sterkste helden van de wereld.
Chloe Sampson: De rebellerende dochter van Sheldon en Grace, die er niet bang voor is alles waar haar ouders voor staan teniet te doen.
Brandon Sampson / Paragon: De zoon van Sheldon en Grace en de erfgenaam van het kostuum van The Utopian. Maar hij vindt het maar moeilijk.
Fitz Small / The Flare: Voormalig superheld, die door een verwonding moest stoppen als held. Maar wel nog dienst doet als het hart en de ziel van het team.
George Hutchence / Skyfox: Was de beste vriend van Sheldon en ooit een bondgenoot van The Union. Maar is nu echt een schurk, die gelooft dat zijn vrienden hem ooit hebben verraden.


Lees ook: Eerste beelden Netflix-serie 'Jupiter's Legacy': meer superhelden!

Wanneer te zien?
Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien is. We weten dat de opnames van het eerste seizoen al in januari afgerond waren en dat de visuele effecten op dit moment afgemaakt worden. Dat zou kunnen betekenen dat de serie dit jaar of - iets waarschijnlijker - volgend jaar te zien is.

Lees ook: Netflix' superheldenserie 'Jupiter's Legacy' vindt hoofdrolspelers

De cast
Josh Duhamel is The Utopian
Ben Daniels is Brainwave
Leslie Bibb is Grace Sampson
Andrew Horton is Brandon Sampson
Mike Wade is Fitz Small
Matt Lanter is George Hutchence
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'The Witcher'-element werd pas halverwege bedacht
Series / Nieuws

Dit 'The Witcher'-element werd pas halverwege bedacht

Pas vrij laat tijdens de opnames kwam men op het idee om Geralt een andere stem te geven.

De stem van Henry Cavill is nogal zwaar in Netflix-serie The Witcher. Dat was een bewuste keuze en heel kenmerkend voor het personage. Maar het blijkt niet iets te zijn waar de acteur meteen mee bezig was.

Pas halverwege de opnames van het eerste seizoen van de serie The Witcher werd bedacht dat dit misschien een goed idee zou kunnen zijn. In de serie is Geralt een loner, iemand die niet veel praat, en als hij praat een behoorlijk zware stem heeft.

Lees ook: Coronapandemie gaat invloed hebben op 'The Witcher' seizoen 2

Laat bedacht
Eigenlijk wilde Cavill een andere stem gebruiken voor Geralt, maar hij kreeg tijdens de opnames te horen zijn eigen stem te moeten gebruiken. "Maar dat voelde niet goed voor mij. Tijdens de opnames gebruikte ik ineens per ongeluk die stem en toen ik klaar was voelde dat eigenlijk echt gewoon heel goed," vertelde Cavill.

Lees ook: Hier zorgde Tom Cruise voor bij 'The Witcher'

Daarop bedacht men "dat het toch best goed voelde en iets toevoegde. En dus gingen ze uiteindelijk toch maar akkoord."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Lower Decks' zorgt voor verdeeldheid
Series / Nieuws

'Star Trek: Lower Decks' zorgt voor verdeeldheid

Fans zijn echt niet unaniem positief op de serie van CBS All Access.

Begin volgende maand komt de eerste komedieserie in de Star Trek-franchise uit: Star Trek: Lower Decks. Die serie is gericht op volwassenen en tegelijk behoorlijk opvallend omdat hij geanimeerd is. En het is een komedie van schrijver Mike McMahan.

Zijn serie focust zich eens niet op de heldhaftige kapiteins en de officieren die voor de Federation werken, maar op de normale mannen en vrouwen die onderaan de ladder staan. CBS liet weten dat de serie op 6 augustus begint met zijn tien afleveringen tellende seizoen. Maar fans zijn nogal verdeeld over de serie.

Lees ook: 'Star Trek: Lower Decks' wordt grappigste Trek ooit

Star Trek: Lower Decks
De serie draait om de U.S.S. Cerritos, een van de minst bekende schepen van de Federation. In de serie gaan we zien hoe een stel bemanningsleden het schip draaiende moet houden, terwijl andere mensen het schip mogen verlaten om spannende en opwindende missies buiten te beleven.

Lees ook: 'Star Trek: Lower Decks' speelt zich af in 2380

Fans zijn daar nogal verdeeld over, leert een snelle blik op sociale media:







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.