Nieuw op Netflix: 'The Protector' seizoen 4

Nieuw op Netflix: 'The Protector' seizoen 4

Het vierde seizoen van de populaire Turkse serie staat alweer voor de deur...

Geoffrey Ketels, 7 juli 2020 om 16:55

Fans van de Turkse serie The Protector kunnen zich gaan opmaken voor het vierde seizoen. Deze verschijnt op donderdag 9 juli op streamingdienst Netflix.
De serie The Protector vertelt het verhaal van Hakan Demir die na de moord op zijn adoptievader ontdekt dat hij deel uitmaakt van een geheime orde die de stad Istanbul moet beschermen. Hakan moet de taak als beschermer van de stad overnemen van zijn overleden adoptievader en moet daardoor de strijd aangaan met het kwade. De eerste drie seizoenen van de serie werden goed ontvangen en ook voor het vierde deel staan de verwachtingen hooggespannen.

Positieve ontvangst
The Protector kon tot dusver rekenen op een positieve ontvangst, al vertonen de ratings op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB wel een dalende trend sinds het eerste seizoen. Op moment van schrijven scoort de serie daar dan ook nog maar 6,8/10. Misschien dat het vierde seizoen er voor kan zorgen dat die score terug een duwtje in de rug krijgt!

Het vierde seizoen van The Protector zal dus op Netflix te bekijken zijn vanaf komende donderdag 9 juli 2020. In afwachting van het verschijnen van het nieuwe seizoen kan je alvast even de onderstaande trailer bekijken.


Lees meer over: The Protector, serie, series, Netflix

Populair nieuws