Eerste beelden Netflix-original 'Away' met Hilary Swank

Eerste beelden van serie 'Away' met Hilary Swank

Met de eerste beelden heeft Netflix ook meteen aangegeven wanneer we de serie precies mogen verwachten...

Geoffrey Ketels, 8 juli 2020 om 17:22

Twee keer goed nieuws voor zij die geïnteresseerd zijn in de nieuwe Netflix-original Away. Niet alleen heeft Netflix de eerste beelden de wereld ingestuurd, daarnaast werd ook de releasedatum aangekondigd!
Away vertelt het verhaal van een Amerikaanse astronaut genaamd Emma Green (gespeeld door Hilary Swank). Zij bereidt zich voor op haar eerste missie naar de planeet Mars. Hier zal ze leiding geven aan een internationale crew, iets wat uiteraard heel wat verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Tijdens haar "avontuur" blijkt al snel dat niet alleen haar man, maar ook haar kind haar eigenlijk thuis erg hard nodig hebben. Naarmate de reis intensiever wordt duiken er ook steeds meer interne conflicten op tussen de verschillende bemanningsleden. Het gemis naar het thuisfront neemt bovendien ook alleen maar verder toe.

Eerste beelden
De eerste beelden laten meteen het beste vermoeden voor deze nieuwe Netflix-original. De hoofdrollen in de reeks worden bovendien ook ingenomen door niet de minste namen. Het gaat hierbij immers niet alleen om Hilary Swank, maar ook om bijvoorbeeld Josh Charles evenals Talitha Bateman.

Tegelijkertijd met de eerste trailer heeft Netflix ook bekend gemaakt wanneer Away op de streamingdienst zal verschijnen. De serie is dan ook vanaf 4 september 2020 te bekijken bij Netflix.


Lees meer over: Away, serie, series, Netflix original, Netflix

Populair nieuws