search
Slecht nieuws voor de fans van 'Baywatch'
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor de fans van 'Baywatch'

Helaas gaat die reboot er niet komen en dat heeft een specifieke reden.

Het floppen van de Baywatch-film voorkwam dat de serie Baywatch weer naar televisie kwam. Dat blijkt uit een interview met acteur David Chokachi die verscheen bij de podcast The Production Meeting.

"Ik had het gepitcht. Ze hebben zo'n beetje alle series uit de jaren negentig een reboot gegeven en ik denk dat zowat de helft een hit was. Ik dacht: 'gozers, jullie lopen hiermee achter, waarom proberen jullie het niet?' Maar toen kwam de film uit en die maakte alles kapot. CBS was het echt van plan. Ik had gesprekken met hen en met een location scout. Maar toen kwam de film er en werd het geschrapt," aldus Chokachi.

Lees ook: Nostalgische beelden 'Baywatch' in beste kwaliteit!

Elf jaar
De serie debuteerde in 1989 op NBC en werd daar al na een seizoen al stopgezet. Daarna ging de boel verder op een ander netwerk en werd een van de best bekeken series ooit. Gemiddeld schijnen er zowat meer dan een miljard mensen gekeken te hebben naar afleveringen.

Lees ook: De zeven beste 'Baywatch' babes!

De film van 65 miljoen dollar, die slechts 177 miljoen dollar opbracht aan de box office, liet dus zien dat de franchise klaar was.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen