search
Nieuwe details over 'The 100'-prequel
Series / Nieuws

Nieuwe details over 'The 100'-prequel

We horen weer wat meer van showrunner Jason Rothenberg over wat we mogen verwachten.

In een interview met TV Line vertelt showrunner Jason Rothenberg over zijn plannen met de prequel die ontwikkeld wordt rond The 100. Maker Rothenberg vertelde tijdens een interview over de backdoor pilot die gemaakt wordt in dit nieuwe seizoen.

The 100 duikt dit seizoen diep terug in het verleden en brengt ons 2052 en om precies te zijn de laatste momenten voor de apocalypse. In de The CW-serie kwam de wereld ten einde en we weten nog altijd niet precies hoe dat gebeurd is.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'The 100' seizoen 7! (het laatste seizoen)

Laatste uur
Deze nieuwe aflevering duikt echter in het laatste uur en dient als backdoor pilot voor een prequelserie. "Wat ik echt graag wil doen dit seizoen, is een boel van de dingen bij elkaar brengen en de gaten vullen," vertelde Rothenberg.

Lees ook: Trailer 'The 100' hint naar gruwelijk einde!

"De serie draait voor mij altijd om hoe mensen gaan overleven. Ik wil zien hoe ver zij gaan om te overleven. Het is dus een verhaal van stammen en wat mensen doen om hun geliefden te beschermen. Deze nieuwe serie heeft als mission statement voor hoofdpersoon Callie, dat ze iedereen wil redden, koste wat het kost."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen