search
Wow! Netflix stopt met 'Chilling Adventures of Sabrina'
Series / Nieuws

Wow! Netflix stopt met 'Chilling Adventures of Sabrina'

Een van de leukste series die Netflix maakt komt nu al tot een einde.

Wow! Dit hadden we dan weer niet zien aankomen. Netflix heeft besloten om een punt te zetten achter een van zijn meest amusante series: Chilling Adventures of Sabrina. Na vier seizoenen (of delen zoals Netflix het noemt), is het verhaal klaar.

Er komen nog acht afleveringen online van de serie en dan is het helaas al gedaan. Dat maakt showrunner Roberto Aguirre-Sacasa vandaag bekend.

Lees ook: Een crossover tussen de series van 'Sabrina' en 'Riverdale' in de maak?

Einde verhaal
"Vanaf dat één was het een absolute eer om te mogen werken aan Chilling Adventures of Sabrina. De cast, beginnend met Kiernan als ieders favoriete tienerheks, is fantastisch. En ik ben enorm dankbaar aan de crew, schrijvers, editors, assistenten en echt iedereen die zoveel liefde in deze duistere droom van een serie stopt. Ik ben ook dankbaar voor onze partners bij Netflix, Warner Bros., Berlanti Television en Archie Comics voor het feit dat wij het verhaal mochten vertellen dat we wilden vertellen, op de manier waarop we dat wilden. We kunnen niet wachten om iedereen deel vier te laten zien," stelt Aguirre-Sacasa.

Lees ook: Een zeer sexy Sabrina op poster 'Chilling Adventures of Sabrina'

Wat we mogen verwachten van de laatste afleveringen is ook al duidelijk:
De Eldritch Terrors dalen neer op Greendale. De coven moet elke angstaanjagende bedreiging een voor een verslaan (The Weird, The Returned, The Darkness om er een paar te noemen), allemaal leidend tot The Void, wat het einde der dingen is. Terwijl de heksen oorlog voeren, doen ze dat met hulp van de Fright Club en weet Nick langzaam weer een plek in Sabrina's hart te veroveren. Maar zal het te laat zijn?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen