Netflix-serie 'Unsolved Mysteries' is razend populair

Netflix-serie 'Unsolved Mysteries' razend populair

Miljoenen mensen hebben in amper één week tijd de serie reeds bekeken...

Geoffrey Ketels, 9 juli 2020 om 17:32

Het ziet er naar uit dat ook de reboot van Unsolved Mysteries terug een groot succes zal worden. In amper één week tijd hebben reeds miljoenen mensen de serie bekeken!
Op 1 juli verscheen de reboot van de true crime serie Unsolved Mysteries op streamingdienst Netflix. De reboot bestaat in totaal uit 6 gloednieuwe afleveringen en blijkt wederom een schot in de roos te zijn. In amper één week tijd bekeken immers reeds miljoenen mensen de serie.

Honderden tips
Het concept van Unsolved Mysteries is eigenlijk heel eenvoudig. Er worden verschillende afleveringen gemaakt over lang bestaande, maar nog steeds onopgeloste zaken. Na het bekijken van de afleveringen is het voor de kijkers dan vervolgens mogelijk om enkele tips te sturen die kunnen helpen bij het oplossen van de zaak. Heel wat speurneuzen hebben dat ondertussen gedaan, want de teller staat inmiddels op enkele honderden tips.

Ben jij ook benieuwd naar welke onopgeloste zaken er allemaal verschijnen in het nieuwe seizoen van Unsolved Mysteries? Dan kan je ze nu ontdekken op Netflix! De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje.


Lees meer over: Unsolved Mysteries, serie, series, Netflix

Populair nieuws