Fans 'Chilling Adventures of Sabrina' zijn woedend

Fans 'Chilling Adventures of Sabrina' zijn woedend

Chilling Adventures of Sabrina komt veel te vroeg tot een einde, vinden fans.

Jim Pedd, 12-07-2020 11:07

Netflix maakte eerder deze week bekend dat het na vier delen en twee seizoenen al stopt met Chilling Adventures of Sabrina. Dat is ontzettend jammer en hadden we niet meteen verwacht. Nieuwe afleveringen werden namelijk steevast goed ontvangen.
De serie vertelt het verhaal van een jonge heks, Sabrina, die moet kiezen in welke wereld ze wil leven: de magische van haar ouders, of de menselijke wereld van haar vrienden. De serie wist de harten van heel wat kijkers te veroveren, blijkt ook nu weer. Er reageren namelijk heel wat mensen erg teleurgesteld op het nieuws.

Lees ook: Wow! Netflix stopt met 'Chilling Adventures of Sabrina'

Einde verhaal
Volgens showrunner Roberto Aguirre-Sacasa mogen we een passend einde verwachten. De boel gaat los als de Eldritch Terrors op Greendale neerdalen, opgeroepen door Father Blackwood.

Lees ook: Een crossover tussen de series van 'Sabrina' en 'Riverdale' in de maak?

Het is aan de heksen om samen te werken en met behulp van de Fright Club die Eldritch Terrors te verslaan. Dat is een oeroud kwaad dat verschillende vormen aanneemt, culminerend in het einde der dingen. In de tussentijd probeert Nick weer het hart van Sabrina te veroveren.
Lees meer over: Chilling Adventures of Sabrina, Netflix

Populair nieuws