search

Ons nieuws van zondag 12 juli 2020

Amazon Prime Video voegde topseries toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde topseries toe

The X-Files is nu te streamen op Amazon Prime Video en dat is fijn!

Amazon Prime heeft een paar gave nieuwe series toegevoegd deze week. Met name The X-Files springt er bovenuit en is echt een toptoevoeging.

Amazon voegde namelijk alle tien de seizoenen van de serie toe. Maar, en dat is het mooie, dat is niet alles deze week. We zetten al het nieuws voor je op een rij.

The X-Files (10 seizoenen): Twee FBI-agenten, Fox Mulder (de believer) en Dana Scully (de skeptic) onderzoeken vreemde zaken die niet uitgelegd kunnen worden met behulp van de wetenschap. Maar tegelijk zijn er duistere krachten die strijden tegen hun pogingen bloot te leggen wat er allemaal aan de hand is op de wereld.
Blackish (5 seizoenen): In deze serie volgen we een echte familieman. Hij probeert een beetje het gevoel van een culturele identiteit te krijgen terwijl hij zijn kinderen opvoedt in een bovenal blanke, upper-class wijk. En dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Vooral nu een erg actuele serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Olivia Munn draagt geen beha op nieuwe foto
Series / Celebrity

Olivia Munn draagt geen beha op nieuwe foto

Ze zit het maar warm te hebben in een tentje tijdens haar vakantie in de Verenigde Staten.

Actrice Olivia Munn draagt geen beha op een nieuwe foto die ze op Instagram heeft gezet. Ze is op vakantie en waar we in Nederland geteisterd worden door slecht weer de afgelopen weken, is het in de Verenigde Staten duidelijk minder slecht gesteld.

Olivia Munn plaatste een stel foto's van zichzelf in een klein tentje. En daar heeft ze het zichtbaar warm. Dat schrijft ze ook in het bijschrift van de foto: "Kamperen zou niet zo heet zijn, zeiden ze. Er is ook zo veel om te doen, zeiden ze."

Olivia Munn
Het is alweer een tijdje geleden dat we Munn in een grote film gezien hebben. Ze speelde de laatste tijd in twee komedies, en daarvoor nog in actiefilm The Predator. Ook was ze acht afleveringen lang te zien in de serie The Rook, waarin zij een van de hoofdrollen speelde.

De foto van Munn is trouwens deel van een langere reeks van meer van dit soort beelden die ze op haar Insta zette.

Bekijk hier de foto van Olivia Munn op Instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Baron Zemo meer comic-accuraat in 'The Falcon and the Winter Soldier'
Series / Nieuws

Baron Zemo meer comic-accuraat in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Ditmaal draagt hij het masker dat hij ook in de comics draagt en dat zagen we nog niet eerder!

Acteur Daniel Brühl mag straks als The Falcon and the Winter Soldier eindelijk te zien is, het masker van Baron Zemo dragen. Dat mocht hij niet in de MCU-film Captain America: Civil War, waarin hij speelde.

Brühl sprak met de site Collider over het dragen van het masker en hoe het was om de serie op te nemen. "Ik weet nog dat Kari Skogland, de regisseur, naar Boedapest kwam en dat we iets opnamen met mij als Zemo. Ik was echt heel blij en werd heel enthousiast van het feit dat ik het masker mocht dragen."

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier' is gewoon een film

Fijne terugkeer
Bovenal vindt Brühl het fijn om weer bij te dragen aan het MCU. "Ik vond het geweldig, want ik had goede herinneringen aan het MCU en ik vond het fijn om weer een nieuw deel te mogen verkennen."

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier' brengt zwarte Captain America

Ook nu is Zemo weer de schurk en neemt hij het op tegen zowel The Falcon als The Winter Soldier. En die hebben al de nodige problemen met US Agent, die eigenlijk het nieuwe schild van Captain America moet dragen als het aan de Amerikaanse regering ligt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans 'Chilling Adventures of Sabrina' zijn woedend
Series / Nieuws

Fans 'Chilling Adventures of Sabrina' zijn woedend

Chilling Adventures of Sabrina komt veel te vroeg tot een einde, vinden fans.

Netflix maakte eerder deze week bekend dat het na vier delen en twee seizoenen al stopt met Chilling Adventures of Sabrina. Dat is ontzettend jammer en hadden we niet meteen verwacht. Nieuwe afleveringen werden namelijk steevast goed ontvangen.

De serie vertelt het verhaal van een jonge heks, Sabrina, die moet kiezen in welke wereld ze wil leven: de magische van haar ouders, of de menselijke wereld van haar vrienden. De serie wist de harten van heel wat kijkers te veroveren, blijkt ook nu weer. Er reageren namelijk heel wat mensen erg teleurgesteld op het nieuws.

Lees ook: Wow! Netflix stopt met 'Chilling Adventures of Sabrina'

Einde verhaal
Volgens showrunner Roberto Aguirre-Sacasa mogen we een passend einde verwachten. De boel gaat los als de Eldritch Terrors op Greendale neerdalen, opgeroepen door Father Blackwood.

Lees ook: Een crossover tussen de series van 'Sabrina' en 'Riverdale' in de maak?

Het is aan de heksen om samen te werken en met behulp van de Fright Club die Eldritch Terrors te verslaan. Dat is een oeroud kwaad dat verschillende vormen aanneemt, culminerend in het einde der dingen. In de tussentijd probeert Nick weer het hart van Sabrina te veroveren.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Helaas: deze oude bekende keert niet terug in 'Star Trek: Picard'
Series / Nieuws

Helaas: deze oude bekende keert niet terug in 'Star Trek: Picard'

Helaas hebben we slecht nieuws voor jullie: deze held keert niet terug.

Acteur Robert Picardo is niet terug gevraagd om de rol van The Doctor te spelen in Star Trek: Picard. De acteur vertelde in het verleden dat hij al eens gesprekken had gevoerd daarover. Maar helaas is er nu niets concreet.

Picardo vertelde tijdens een interview met Comic Book dat er niets aan zit te komen. Maar hij wil ook niet zeggen dat het helemaal niet kan. "Ik kan je zeggen dat er op dit moment absoluut geen plannen zijn en dat er niets in de maak is," aldus Picardo.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' sneuvelde bijna heel snel

Alles kan
Maar alles is mogelijk. "Maar ik vind het een mooie serie. Ik denk ook dat alles mogelijk is. Ik weet bovendien dat fans vaak een belangrijke drijvende kracht zijn als het aankomt op wat er met Star Trek gedaan wordt. Op dit moment zijn we nergens toe gekomen, maar ik zou niet willen zeggen dat er niets mogelijk is in de toekomst. Alleen zijn er op dit moment absoluut geen plannen voor."

Lees ook: 'Star Trek: Picard' seizoen 2: Dit moet je weten

Dat is natuurlijk jammer, want Seven of Nine (een personage waar Picardo's Doctor mee te zien was), komt er el in voor. Ook keren Geordi La Forge en Riker, evenals Troi terug.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.