Helaas: deze oude bekende keert niet terug in 'Star Trek: Picard'

Deze oude bekende niet terug in Star Trek: Picard

Helaas hebben we slecht nieuws voor jullie: deze held keert niet terug.

Jim Pedd, 12 juli 2020 om 10:00

Acteur Robert Picardo is niet terug gevraagd om de rol van The Doctor te spelen in Star Trek: Picard. De acteur vertelde in het verleden dat hij al eens gesprekken had gevoerd daarover. Maar helaas is er nu niets concreet.
Picardo vertelde tijdens een interview met Comic Book dat er niets aan zit te komen. Maar hij wil ook niet zeggen dat het helemaal niet kan. “Ik kan je zeggen dat er op dit moment absoluut geen plannen zijn en dat er niets in de maak is,” aldus Picardo.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' sneuvelde bijna heel snel

Alles kan
Maar alles is mogelijk. “Maar ik vind het een mooie serie. Ik denk ook dat alles mogelijk is. Ik weet bovendien dat fans vaak een belangrijke drijvende kracht zijn als het aankomt op wat er met Star Trek gedaan wordt. Op dit moment zijn we nergens toe gekomen, maar ik zou niet willen zeggen dat er niets mogelijk is in de toekomst. Alleen zijn er op dit moment absoluut geen plannen voor.”

Lees ook: 'Star Trek: Picard' seizoen 2: Dit moet je weten

Dat is natuurlijk jammer, want Seven of Nine (een personage waar Picardo’s Doctor mee te zien was), komt er el in voor. Ook keren Geordi La Forge en Riker, evenals Troi terug.

Bron: CB

Lees meer over: Star Trek Picard, CBS All Access, Robert Picardo

Populair nieuws