Nieuw op Netflix: 'Down to Earth with Zac Efron'

Nieuw op Netflix: 'Down to Earth with Zac Efron'

In de docuserie gaat Efron op zoek naar duurzame mogelijkheden om onze planeet een hart onder de riem te steken...

Geoffrey Ketels, 11 juli 2020 om 15:33

Goed nieuws voor fans van acteur Zac Efron! De nieuwe serie Down to Earth with Zac Efron is namelijk vanaf vandaag te bekijken op streamingdienst Netflix!
In de serie, die uiteraard werd opgenomen voor het uitbreken van de Coronapandemie is te zien hoe Efron de wereld rondreist op zoek naar duurzame initiatieven die onze planeet een hart onder de riem kunnen steken. Toen de serie bekend werd gemaakt bestond het vermoeden bij de meeste mensen dat het zou gaan om een fictiereeks, maar dat is dus niet het geval.

Verschillende landen
Dat Efron er drukke maanden op heeft zitten waarin hij heel wat nieuwe landen en regio's heeft ontdekt mag duidelijk zijn. De serie neemt je dan ook mee naar verschillende landen die verspreid over onze mooie planeet zijn terug te vinden. Denk hierbij niet alleen aan Frankrijk, maar ook aan Groot-Brittanniƫ, IJsland, Peru en Costa Rica. De trailer die eerder door Netflix de wereld werd ingestuurd maakte reeds duidelijk dat Efron tijdens zijn verblijf op IJsland meer te weten kwam over geothermische energie.

Down to Earth with Zac Efron is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix!


Lees meer over: Down to Earth with Zac Efron, serie, series, Netflix

Populair nieuws