Frodo wil wel in 'Lord of the Rings' spelen

Frodo wil wel in 'Lord of the Rings' spelen

Elijah Wood ziet een cameo wel zitten in de Lord of the Rings serie van Amazon.

Jim Pedd, 13 juli 2020 om 06:00

Alhoewel de serie zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen rond Frodo en de Ene Ring af zal spelen, ziet acteur Elijah Wood het wel zitten om een cameo te maken in de Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video.
"Ik vind het echt heel interessant wat ze doen met de serie. Ze noemen het The Lord of the Rings maar dat is een beetje misleidend. Hoe ik het begrijp, speelt het materiaal dat ze gebruiken zich chronologisch ver voor de Lord of the Rings af en ook voor de personages in de Lord of the Rings. Het klimkt meer als het tijdperk van de Silmarillion. Ik wil niet als een nerd klinken, maar dat is de tweede era van Midden-Aarde."

Lees ook: Goed nieuws over 'Lord of the Rings'!

Een cameo
Ondanks dat feit ziet Wood het wel zitten om een cameo te hebben in de serie. Dan niet als Frodo, het personage dat hij speelde in de films van Peter Jackson, maar op een andere manier.

Lees ook: Aankomende 'Lord of the Rings'-serie is op zoek naar lelijke mensen

De serie krijgt minstens vijf seizoenen. Amazon betaalde er een miljard dollar voor, dus dat mag ook wel. De bedoeling is dat we heel nieuwe helden in de franchise gaan volgen en inderdaad verhalen uit de Silmarillion, waarin J.R.R. Tolkien onder meer over het ontstaan van Midden-Aarde schreef, zien.

Bron: Indiewire

Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon, Elijah Wood, JRR Tolkien

Populair nieuws