Vijfde deel 'Chilling Adventures of Sabrina' was geweldig

Deel 5 Chilling Adventures of Sabrina was geweldig

Maar dat deel gaan we dus helaas nooit te zien krijgen na het cancellen.

Jim Pedd, 13-07-2020 07:07

Het vijfde deel van Chilling Adventures of Sabrina had een door fans zo gewenste crossover met Riverdale met zich meegebracht. Dat vertelt showrunner Roberto Aguirre-Sacasa op zijn Twitter-account naar aanleiding van vragen van fans. De gedachte was om in het vijfde deel de toveroorlog te brengen. Helaas gaan we dat niet meer te zien krijgen in de Netflix-serie.
Helaas besloot Netflix afgelopen week om de serie al na twee seizoenen en vier delen stop te zetten. Waarom precies is niet duidelijk, maar het is helaas de werkelijkheid. Dat terwijl elk seizoen van de serie goed ontvangen werd en fans er echt wel heel blij mee waren. Helaas komt er dus niet meer.

Lees ook: Fans 'Chilling Adventures of Sabrina' zijn woedend

Witch War
Het vijfde deel had, als dat er gekomen zou zijn, ons de Witch War gebracht. Dat is de crossover die in de Archie-comics plaatsvindt met Riverdale en laat zien dat heksen van beide stadjes, Riverdale en Greendale, met elkaar strijden. In de comics zijn daar in 2017 twee delen van uitgebracht en de laatste vier moeten nog uitkomen. Ook daar wachten we dus nog op een conclusie.

Lees ook: Wow! Netflix stopt met 'Chilling Adventures of Sabrina'

Het laatste deel van Sabrina is dit jaar te zien op Netflix en zal ons laten zien hoe de heksen van Greendale het op moeten nemen tegen een hele grote bedreiging die voortkomt uit Father Blackwood en zijn snode plannen om de heerser van de hel en aarde te worden.


Lees meer over: Chilling Adventures of Sabrina, Roberto Aguirre Sacasa, Netflix

Populair nieuws