'The Walking Dead' ging met dit moment te ver

'The Walking Dead' ging met dit moment te ver

Michael Cudlitz vindt een zekere scène uit de serie echt veel te ver gaan.

Jim Pedd, 14 juli 2020 om 06:00

Acteur Michael Cudlitz is van mening dat AMC met een specifieke aflevering van The Walking Dead te ver is gegaan. Het gaat om de aflevering waarin Negan zowel Glenn als zijn personage Abraham Ford doodknuppelt met zijn knuppel Lucille.
“Dat ging voor mij persoonlijk een brug te ver. Ik vond het net iets te veel van het goede. We hadden allebei nog wat langer kunnen leven,” vertelde Cudlitz tijdens de Talk Dead To Me podcast.

Lees ook: Afscheid Carl 'The Walking Dead' viel wel heel zwaar

Heel erg geraakt
Het publiek was natuurlijk heel erg geraakt door de gruwelijke moord. Bovendien kreeg de Amerikaanse Federal Communications Commission diverse klachten over de aflevering. Die heet The Day Will Come When You Won’t Be en heeft heel wat gruwelijke momenten. Er werd onder meer geklaagd dat het “martelporno” was en dat het “verder ging dan bruut, verder dan ziek en verder dan kwaadaardig.”

Lees ook: 'The Walking Dead'-acteur was bang voor bedreigingen

“Ze zeiden, ‘Oh jezus, dit waren de meest gruwelijke en bruut in beeld gebrachte moorden. En dan realiseer je je dat er heel wat andere momenten in de serie waren waarin personages op een gruwelijke manier tot hun einde kwamen.” Een daarvan is volgens Cudlitz de dood van Noah, die opgegeten wordt in het vijfde seizoen.

Bron: TalkinG dead

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Michael Cudlitz

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws