Videoland voegde tal van series toe

Videoland voegde tal van series toe

Weer een heel nieuw overzicht met tal van nieuwe series die zijn toegevoegd aan Videoland.

Jim Pedd, 14 juli 2020 om 07:08

Videoland voegde ook deze week weer nieuwe series toe. Het gaat om een flink aantal nieuwe titels en die zetten we vandaag voor je op een rij.
Laten we beginnen met nieuwe afleveringen, gevolgd door nieuwe series.


Videoland Viewing Party: De Bachelorette (S01E08): Voor wie niet genoeg kan krijgen van het romantische datingprogramma De Bachelorette! Monica Geuze of Rijk Hofman ontvangt iedere week een andere bekende fan in de Viewing Party. Samen bekijken ze de aflevering en bespreken ze de hoogte- en dieptepunten, natuurlijk voorzien van hun ongezouten mening. Ook doen ze voorspellingen over het vervolg van het seizoen aan de hand van het bord.

Het Beste van Got Talent Worldwide (S04E06): De meest spectaculaire 'Got Talent'-audities van over de hele wereld komen voorbij. De grootste dansgroepen en de beste goochelaars, de schattigste kinderacts en de verrassendste senioren, de leukste comedians en de allerbeste zangers: iedereen probeert de jury te overtuigen dat zij beschikken over het grootste talent.

De Deurwaarders (S04E06): Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ze gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. En wanbetalers vertellen hun vaak schrijnende verhalen.

Het Beste van Eigen Huis & Tuin (S01E06): De leukste, grappigste en mooiste momenten van het afgelopen seizoen.

Goede Tijden, Zomer Tijden (S01E06): Presentatrice Froukje de Both ontvangt elke week een van de 'Goede Tijden, Slechte Tijden'-acteurs van de huidige cast én een oudgediende. Samen bespreken ze memorabele scenes van de afgelopen 30 jaar en geven spoilers over het nieuwe seizoen. Verder komt ook het dagelijks leven van de acteurs aan bod.

Plezier en Passie (S14E03): Een bezoek aan de leukste plekken in zowel binnen- als buitenland waar het heerlijk ontspannen en genieten is. We volgen enthousiaste Nederlanders die met veel plezier en vol passie hun vrije tijd invullen.

BBQ Battle (S01E04): We gaan terug naar de essentie van de BBQ: lekker eten en quality time met vrienden en familie! In elke aflevering gaan Jeremy Vermolen en Niels Runderkamp de BBQ-strijd met elkaar aan.


En de series
En dan zijn er nog volledige seizoenen van series die online zijn gezet.

Rusty Rivets (2 seizoenen): In Nick Jr.'s Rusty Rivets volgen we de avonturen van Rusty en Ruby en hun zelfgemaakte vriendjes, de Barrels. Ze verzamelen en recyclen allerlei oude onderdelen en maken er technische hoogstandjes van. Hiermee weten ze noodsituaties op te lossen en soms zelfs de wereld te redden.

Mega Manufacturing (1 seizoen): We nemen een kijkje achter de schermen bij de grootste en meest geavanceerde fabrieken ter wereld. Elke aflevering staat een ander speciaal en uniek product centraal en volgen we het productieproces van begin tot eind.

Butterbean’s Café (1 seizoen): In Nick Jr.'s Butterbeans Café gaan de handen uit de mouwen met Butterbean en haar feeënvriendjes! In het café serveren zij magische verhalen vol vriendschap en samenwerking.

Blaze en de Monsterwielen (4 seizoenen): In Nick Jr.'s Blaze en de Monsterwielen volgen we beste vrienden Blaze en zijn bestuurder, AJ. Ze komen aan in Axle Stad waar Crusher de race om het wereldkampioenschap wil winnen met valsspelen. Blaze en AJ doen er alles aan om Crusher tegen te houden en te verslaan.

Lees meer over: Videoland, Weekoverzicht

Populair nieuws