Lichaam van 'Glee'-actrice Naya Rivera (33) gevonden in Lake Piru

Lichaam van 'Glee'-actrice Naya Rivera gevonden

De actrice raakte eerder vermist nadat ze was gaan varen met haar zoontje op het meer...

Door redactie, 13 juli 2020 om 22:20

Het lichaam van Naya Rivera, bekend van onder meer de serie Glee is eerder vandaag teruggevonden in het meer waarop ze voorbije woensdag is gaan varen samen met haar zoontje.
Waar de fans van Rivera eigenlijk al voor vreesden is uitgekomen. Het lichaam dat eerder op de avond werd gevonden in Lake Piru is wel degelijk dat van de 'Glee'-actrice. Dit heeft de lokale sheriff bevestigd aan TMZ. Om 23h00 deze avond wordt er nog een persconferentie gegeven.

Inham
Van zodra het licht was geworden deze ochtend gingen teams terug met boten en duikers op zoek naar de vermiste actrice. Plots zouden ze een lichaam hebben zien drijven nabij een inham. Al snel werd duidelijk dat het om het lichaam van Rivera ging. Alles wijst in de richting van verdrinking als doodsoorzaak. Van zelfmoord of kwaad opzet zou volgens de lokale autoriteiten dan ook geen sprake zijn.

Opvallend en ook best een beetje luguber, het is vandaag exact zeven jaar geleden dat 'Glee'-acteur Cory Monteith overleed. Hij werd dood teruggevonden in zijn hotelkamer. De acteur overleed aan een overdosis drank en drugs.

Lees ook: 'Glee'-actrice Naya Rivera (33) vermist na boottochtje met zoontje

Lees meer over: Glee, Naya Rivera, serie, series

Informatie over de serie: Glee

Populair nieuws