'Warrior Nun' seizoen 2: Dit moet je weten

Dit moet je weten over het tweede seizoen van de serie die Netflix ons brengt.

Jim Pedd, 15 juli 2020 10:22

De serie Warrior Nun bleek echt een groot succes op Netflix. De bijzondere serie was pas net te zien en een tweede seizoen is nog niet besteld. Maar we denken dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn.
Showrunner Simon Barry gelooft er in elk geval in. “Alles tussen de vijf en zeven seizoenen zou mooi zijn,” vertelde hij laatst nog over de serie. Zeker is het nog niet, maar we hopen er in elk geval wel op. Wat weten we eigenlijk al over een mogelijke tweede reeks?

Lees ook: Nieuw op Netflix: De razend spannende serie 'Warrior Nun'

Wanneer te zien?
Natuurlijk is er nog niets bekend over een tweede seizoen. Mocht dat besteld worden, zouden de camera’s mogelijk eind dit jaar kunnen draaien. Dan zou de serie ergens in het tweede kwartaal van 2021 opgenomen zijn en is het mogelijk dat eind 2021 of begin 2022 een nieuwe reeks te zien is.

Lees ook: Trailer Netflix-serie 'Warrior Nun' met Thekla Reuten!

Wie keren terug?
Een belangrijke vraag is natuurlijk welke castleden er allemaal terug zullen keren. Dat biedt veel mogelijkheden. We zetten ze voor je op een rij:
Alba Baptista is Ava Silva
Toya Turner is Sister Mary
Thekla Reuten is Jullian Salvius
Tristan Ulloa is Father Vincent
De kans is ook groot dat we weer een rol hebben straks voor JC, die gespeeld wordt door Emilio Sakraya.

Het plot
Adriel heeft zich onthuld aan de wereld. Het is nu aan Ava en haar zusters om tegen zijn leger van demonen te vechten. Het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, waardoor we nog heel veel niet weten.

Lees ook: Bizarre en spannende serie 'Warrior Nun' komt op 2 juli naar Netflix

Zo is het nog niet bekend wat er met JC gebeurd is, waar Michael heen ging en hoe Ava de kracht zal vinden om te strijden tegen Adriel. De zusters zullen zich in elk geval een houding moeten geven na de schokkende onthulling aan het einde van de eerste reeks. Die zal ons heel veel nieuws gaan brengen.

Lees meer over: Warrior Nun, Netflix, Dit Moet je Weten

Populair nieuws