search

Ons nieuws van woensdag 15 juli 2020

Trailer 'The Rain' seizoen 3: wint het dodelijke virus?
Series / Nieuws

Trailer 'The Rain' seizoen 3: wint het dodelijke virus?

Vinden Simone en Rasmus antwoorden in het allerlaatste seizoen van de Deense hitserie?

Netflix heeft een trailer van het derde en allerlaatste seizoen van de populaire Deense serie online gezet. The Rain gaat over een dodelijk virus wat de wereld teistert en lijkt daarmee relevanter dan ooit tevoren.

In The Rain heeft een virus bijna de gehele Scandinavische bevolking uitgeroeid. Een kleine groep mensen die het wel hebben overleefd gaan op zoek naar een betere wereld.

Lees ook: 'The Rain' seizoen 3 komt binnenkort naar Netflix: meer dodelijk virussen!

Immense populariteit
De Deense serie blijft een van de best bekeken niet-Engelstalige series op Netflix. Het zou dan ook al meer dan dertig miljoen keer bekeken zijn.

The Rain is hier te bekijken op Netflix. Vanaf 6 augustus is het laatste seizoen te bekijken. Bekijk hieronder de spannende trailer voor het derde seizoen.



Lees ook: Netflix drama 'The Rain' krijgt derde seizoen maar dat wordt ook de laatste!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende nieuwe trailer 'The Alienist: Angel of Darkness'
Series / Trailer

Spannende nieuwe trailer 'The Alienist: Angel of Darkness'

Wederom nieuwe beelden van het vervolg op de succesvolle serie The Alienist uit 2018.

TNT heeft een laatste trailer vrijgegeven van The Alienist: Angel of Darkness, het vervolg op de de miniserie The Alienist uit 2018. Net als bij het vorige seizoen het geval was, is ook ditmaal het verhaal gebaseerd op de boeken van Caleb Carr.

Lees ook: Luke Evans en Daniel Bruhl in nieuwe trailer 'The Alienist'

Hoofdrolspelers Dakota Fanning, Daniel Bruhl en Luke Evans keren in de serie terug om de ontvoerde dochter van de Spaanse ambassadeur op te sporen. Hun onderzoek brengt hun op een sinister pad dat leidt tot een kat-en-muisspel met een gevaarlijke moordenaar. Fannings Sara Howard is ditmaal het centrale personage. Howard opent haar eigen detectivebureau en wil bewijzen dat ze ook als vrouw onafhankelijk kan werken.

Acht nieuwe afleveringen
Het nieuwe seizoen bestaat uit acht afleveringen, en wordt vanaf 19 juli a.s. in de Verenigde Staten door TNT uitgezonden. Aangezien het eerste seizoen uiteindelijk op Netflix belandde, verwachten we dat het nieuwe seizoen later dit jaar in Nederland via de streamingdienst te zien zal zijn.

Lees ook: Sean Astin speelt Theodore Roosevelt in 'The Alienist'

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Henry Cavill over harde kritiek 'The Witcher'
Series / Nieuws

Henry Cavill over harde kritiek 'The Witcher'

Het eerste seizoen van The Witcher werd zeker niet goed ontvangen, ondanks dat er ook vele fans zijn van de Netflix-serie.

Eind 2019 verscheen op Netflix de grote fantasyserie The Witcher waarin Henry Cavill te zien is als Geralt of Rivia, de eenzame witcher / monsterjager. De acteur sprak met Vanity Fair over de kritiek op het eerste seizoen.

"Ik ben erg blij dat mensen het personage zo leuk vonden. Ik weet dat er ook minder positieve meningen zijn, die ik ook zeker tot mij neem. Voor mij is het essentieel om deze te lezen: ik zit op alle Reddit-forums. Ik lees alle recensies," aldus Cavill.

"Ik probeer letterlijk alle informatie te krijgen. Een deel ervan is niet nuttig, maar andere kritiek is juist ongelooflijk zinvol. Ik neem het allemaal in mij op en ik kijk ernaar uit om dichter aan te sluiten op het werk van Sapkowski."

Lees ook: 'The Witcher' verandert dit belangrijke element uit de boeken

Achterstand van kijkers
Ook geeft Cavill aan dat veel kijkers een achterstand hebben ten opzichte van de lezers van de boeken. Zij hebben namelijk veel meer een beeld van wie Geralt of Rivia nu eigenlijk is. Juist de kritiek van de lezers vindt hij erg belangrijk, zodat hij in de volgende seizoenen een betere invulling kan geven aan het personage.

Seizoen twee is al deels opgenomen en in augustus gaan de opnames weer verder. Een verschijningsdatum is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Fear City' - Een nieuwe Netflix-hit?
Series / Trailer

Trailer 'Fear City' - Een nieuwe Netflix-hit?

Fear City: New York vs The Mafia verschijnt eind deze maand op Netflix en laat de New Yorkse Maffia zien.

Met series als 13th, Making of a Murderer, Our Planet, Tiger King: Murder, Mayhem and Madness en recent The Last Dance verschenen er op Netflix al een aantal zeer bekend docuseries. Binnenkort is er Fear City: New York vs The Mafia.

Hieronder zie je de eerste trailer voor deze serie over de New Yorkse maffia in de jaren zeventig. De serie vertelt het verhaal van de opkomst en de val van de machtigste maffiafamilies van New York in de jaren 70. Denk dan aan de families Bonanno, Colombo, Gambino, Genovese en Luccese, uiteraard bekend uit vele films en series.

Fear City: New York vs The Mafia
In Fear City: New York vs The Mafia zien en horen we hoe de FBI en hun undercoveragenten te werk gingen om de families onderuit te halen. Check hieronder de volledige trailer en op 22 juli staat de complete reeks afleveringen online.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's Marvel-serie 'Helstorm'!
Series / Foto's

Eerste foto's Marvel-serie 'Helstorm'!

De laatste Marvel-serie die geen onderdeel uitmaakt van het grotere Marvel Cinematic Universe.

De afgelopen tijd heeft Marvel Studios de stekker getrokken uit heel wat Marvel-series. De enige Marvel live action-serie die nog verschijnt die niet aansluit op het grote Marvel Cinematic Universe is Helstorm. Hieronder de eerste foto's.

Deze nieuwe serie verschijnt op de streamingdienst Hulu en werd wel gemaakt onder het bewind van Marvel Studios.

Helstorm draait om broer en zus Daimon en Ana Helstrom, de kinderen van een demonische moordenaar. In het dagelijks leven zijn ze een professor in de ethica en de manager van een veilinghuis. In het geheim maken ze jacht op mensen die het gemunt hebben op onschuldige mensen.

Lees ook: Marvel rondt opnames eerste eigen serie af

Eerste foto's!
De rol van Daimon wordt gespeeld door Tom Austen en Ana door Sydney Lemmon. De eerste trailer wordt later deze maand verwacht tijdens Comic-Con@Home en hieronder zie je de eerste foto's via IGN. In oktober verschijnt de serie op Hulu.











Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Warrior Nun' seizoen 2: Dit moet je weten
Series / Featured

'Warrior Nun' seizoen 2: Dit moet je weten

Dit moet je weten over het tweede seizoen van de serie die Netflix ons brengt.

De serie Warrior Nun bleek echt een groot succes op Netflix. De bijzondere serie was pas net te zien en een tweede seizoen is nog niet besteld. Maar we denken dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn.

Showrunner Simon Barry gelooft er in elk geval in. "Alles tussen de vijf en zeven seizoenen zou mooi zijn," vertelde hij laatst nog over de serie. Zeker is het nog niet, maar we hopen er in elk geval wel op. Wat weten we eigenlijk al over een mogelijke tweede reeks?

Lees ook: Nieuw op Netflix: De razend spannende serie 'Warrior Nun'

Wanneer te zien?
Natuurlijk is er nog niets bekend over een tweede seizoen. Mocht dat besteld worden, zouden de camera's mogelijk eind dit jaar kunnen draaien. Dan zou de serie ergens in het tweede kwartaal van 2021 opgenomen zijn en is het mogelijk dat eind 2021 of begin 2022 een nieuwe reeks te zien is.

Lees ook: Trailer Netflix-serie 'Warrior Nun' met Thekla Reuten!

Wie keren terug?
Een belangrijke vraag is natuurlijk welke castleden er allemaal terug zullen keren. Dat biedt veel mogelijkheden. We zetten ze voor je op een rij:
Alba Baptista is Ava Silva
Toya Turner is Sister Mary
Thekla Reuten is Jullian Salvius
Tristan Ulloa is Father Vincent
De kans is ook groot dat we weer een rol hebben straks voor JC, die gespeeld wordt door Emilio Sakraya.

Het plot
Adriel heeft zich onthuld aan de wereld. Het is nu aan Ava en haar zusters om tegen zijn leger van demonen te vechten. Het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, waardoor we nog heel veel niet weten.

Lees ook: Bizarre en spannende serie 'Warrior Nun' komt op 2 juli naar Netflix

Zo is het nog niet bekend wat er met JC gebeurd is, waar Michael heen ging en hoe Ava de kracht zal vinden om te strijden tegen Adriel. De zusters zullen zich in elk geval een houding moeten geven na de schokkende onthulling aan het einde van de eerste reeks. Die zal ons heel veel nieuws gaan brengen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Homelander plast op New York op poster 'The Boys'
Series / Posters

Homelander plast op New York op poster 'The Boys'

Deze knotsgekke serie van Amazon Prime Video is snel weer te zien!

Amazon brengt ons in de loop van september het tweede seizoen van The Office. De serie speelt zich af in een wereld waarin superhelden echt zijn en gruwelijke mensen zijn.

En dat brengt heerlijke situaties met zich mee. Een van de superhelden heeft bovenal uiterst weinig respect voor gewone mensen. Dat zien we ook op een nieuwe poster die is vrijgegeven voor het tweede seizoen van de serie.

Lees ook: 'The Boys'-trailer laat zeer bloederige superhelden zien

Homelander en New York
Op de nieuwe poster, die je onderaan dit bericht kan zien, staat Homelander te plassen op de stad New York. Dan weet je dus ook meteen hoeveel respect deze superheld heeft. En zo weet je dus ook meteen wie nou eigenlijk de echte schurken zijn in deze serie van Amazon Prime Video.

Lees ook: Jeffrey Dean Morgan mogelijk in 'The Boys' seizoen 3!

Dit nieuwe seizoen, dat vanaf 4 september te zien is, draait om de Boys die op de vlucht zijn voor de Seven. Een gevaarlijke situatie, want de Seven zitten achter hen aan en zijn echt levensgevaarlijk.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Office' keert mogelijk terug!
Series / Nieuws

'The Office' keert mogelijk terug!

Er wordt gekeken naar een mogelijke revival van de Amerikaanse versie.

Er schijnt een revival te komen van The Office. NBC overweegt een special te maken rond de serie, die dan exclusief te zien moet zijn op streamingdienst Peacock. Helemaal zeker is het natuurlijk nog niet.

Het zou gaan om de Amerikaanse versie van The Office. De special moet dan te zien zijn op Peacock, een streamingdienst die we nog niet te zien hebben gekregen en die straks een keer gelanceerd wordt. Die moet dan strijden met Netflix, Hulu en zelfs Disney+, maar of er genoeg speciale content is, is maar de vraag.

Lees ook: Opvallend: dit is de meest bekeken aangekochte serie op Netflix

The Office
Daarom wordt nu gekeken om The Office terug te brengen. De serie was jarenlang te zien op NBC en bleek enorm populair, ook al was het een remake van een Britse komedieserie.

Lees ook: Gaat er na 'Friends' nu ook een reünie voor 'The Office' komen?

We horen trouwens al langer verhalen over een revival van The Office. De castleden staan er naar het schijnt in elk geval wel voor open. Even wachten dus tot het zover is!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Chilling Adventures of Sabrina'-fans starten petitie
Series / Nieuws

'Chilling Adventures of Sabrina'-fans starten petitie

Ze hopen dat een petitie op Netflix ervoor kan zorgen dat de serie terug keert.

Vorige week had Netflix ontzettend slecht nieuws voor fans van Chilling Adventures of Sabrina. De serie wordt al na twee seizoenen en vier delen stopgezet. En dus is het vijfde seizoen dat de langverwachte crossover met Riverdale zou brengen, gecancelled.

Nu hebben fans op sociale media een petitie gelanceerd op de serie terug te brengen. En die petitie doet het echt heel erg goed. Wie weet trekt Netflix zich iets aan van de tienduizenden mensen die hebben getekend.

Lees ook: Vijfde deel 'Chilling Adventures of Sabrina' was geweldig

Petitie op Change
Er is een petitie gestart op de site Change.org. "Chilling Adventures of Sabrina is een uiterst populaire serie op de streamingdienst Netflix. Op 8 juli 2020 werd aangekondigd dat de serie na het vierde seizoen eindigt. Wij hebben een petitie gestart om hem terug te brengen voor een vijfde seizoen. De serie is enorm geliefd onder fans en wij hopen dat deze petitie de serie terug kan brengen."

Lees ook: Fans 'Chilling Adventures of Sabrina' zijn woedend

Vrij snel na de lancering hadden al 12.000 mensen getekend en op dit moment is dat aantal al veel hoger. Op moment van schrijven ging de petitie al hard richting de 150.000 handtekeningen.

Ook tekenen? Surf dan naar Change.org

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' spin-off wordt heel uniek
Series / Nieuws

'The Walking Dead' spin-off wordt heel uniek

The Walking Dead: World Beyond brengt een volledig nieuw perspectief met zich mee.

De serie The Walking Dead: World Beyond is een unieke spin-off. Dat vertelt bedenker en uitvoerend producent Robert Kirkman tijdens een interview met Hey Fandom!.

De serie speelt zich af in Nebraska en ongeveer een decennium na het einde van de wereld. We volgen een stel kids die opgegroeid zijn in een nieuwe gemeenschap waarin alles veilig is. Maar zij verlaten de veilige omgeving als de vader van Hope en Iris een boodschap uitzendt en ze hem willen redden.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond': alles wat je moet weten

World Beyond
"Ik kijk echt heel erg uit naar World Beyond, omdat het gaat om heel andere personages. En een heel ander soort wereld binnen het universum van The Walking Dead," aldus Kirkman. "Dit draait om een groep tieners die in een veilige wereld hebben gewoond binnen The Walking Dead en nu gaan ze naar buiten. Dus we ervaren de wereld via nieuwe ogen."

Lees ook: Grote hint naar Rick Grimes-film al eerder in 'The Walking Dead'

Die nieuwe wereld van de kids is de Campus Colony, waar ruwweg 10.000 mensen wonen rond de Nebraska University. "Het wordt echt een heel unieke serie en die zal later dit jaar te zien zijn, omdat de wereld er helaas zo slecht aan toe is nu."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.