Actierijke Amazon-serie 'Hanna' krijgt derde seizoen!

Amazon-serie 'Hanna' krijgt derde seizoen!

De serie is gebaseerd op de gelijknamige actiefilm van Joe Wright.

Zilko Tarici, 14 juli 2020 om 12:59

De actierijke dramaserie [i]Hanna krijgt een derde seizoen. Amazon Studios liet vandaag weten een nieuwe reeks afleveringen van de serie, die is gebaseerd op de gelijknamige film van Joe Wright uit 2011, te hebben besteld.[/i]
Lees ook: Een zeer vaardige jonge huurmoordenaar in trailer 'Hanna' seizoen 2

Het tweede seizoen werd nog geen twee weken geleden beschikbaar gesteld door Amazon en lijkt goed te hebben gescoord, gezien de snelle aankondiging van een derde seizoen. De hoofrol wordt in de serie gespeeld door Esmé Creed-Miles, die een jonge huurmoordenaar speelt die wordt gezocht door een sinistere overheidseenheid.

Meer jonge huurmoordenaars
In het tweede seizoen kwam Hanna erachter dat ze niet de enige jongedame is met buitengewone vaardigheden. Als ze bevriend raakt met Clara (Yasmin Monet Prince), die verblijft in de faciliteit The Meadows, riskeert ze haar vrijheid om Clara te redden. Hanna krijgt daarbij hulp van CIA-agent Marissa Wiegler (Mireille Enos), haar voormalige vijand.

Lees ook: Eerste teaser 'Hanna'!

David Farr zal terugkeren als scenarist en uitvoerend producent van het nieuwe seizoen. Tom Coan zal op zijn beurt produceren voor NBCUniversal International Studios, een divisie van Universal Studio Group. Andere producenten zijn Marty Adelstein, Becky Clements en Scott Nemes.

Bron: Deadline

Lees meer over: Hanna, Joe Wright, Amazon Prime Video, Mireille Enos, Esme Creed Miles

Populair nieuws