Wordt vijfde seizoen van 'La Casa de Papel' ook het laatste?

Wordt 'La Casa de Papel' seizoen 5 het laatste?

Dat er een vijfde seizoen komt van de serie staat vast, maar wordt dat ook meteen het laatste?

Geoffrey Ketels, 14 juli 2020 om 14:00

Goed en slecht nieuws voor fans van de Netflix-serie La Casa de Papel. Inmiddels is duidelijk dat er echt een vijfde seizoen komt, maar dat vijfde seizoen wordt wellicht het laatste.
Scriptschrijver Álex Pina had eerder reeds aangegeven dat er een vijfde seizoen zou verschijnen van La Casa de Papel, maar toch bestonden er nog enkele twijfels over. Die twijfels heeft Pina nu zelf weggenomen door op zijn Instagram een foto te plaatsen met het onderschrift; "Ik ben La Casa de Papel 5 aan het schrijven". De serie is de populairste niet-Engelstalige reeks die tot dusver op Netflix is verschenen.

Laatste seizoen?
Eerdere geruchten wezen niet alleen in de richting van een vijfde, maar ook nog van een zesde seizoen. De hoop op nog een extra seizoen wordt fans nu echter deels ontnomen door één van de sterren van de cast, namelijk Itziar Ituño.

De actrice plaatste op Instagram een video waarin ze zich liet ontglippen dat er wellicht geen zesde seizoen meer zal verschijnen. De video is hier op Instagram te bekijken.

Tot slot is er ook nog de vraag wanneer het vijfde seizoen van La Casa de Papel nu precies zal verschijnen. Hierover is nog niets bekend. Wel lijkt het vast te staan dat dit seizoen ten vroegste aan het einde van 2021 kan verschijnen. Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben om het vijfde (en laatste?) seizoen van deze Spaanse hit-serie te kunnen bekijken.

Lees ook: 'La Casa de Papel' seizoen 5: Dit moet je weten

Lees meer over: La Casa de Papel, serie, Netflix, series

Populair nieuws