'Glee'-actrice Naya Rivera (33) vermist na boottochtje met zoontje

'Glee' actrice vermist na boottochtje met zoontje

De autoriteiten zijn inmiddels een zoekactie gestart naar de populaire actrice...

Door redactie, 9 juli 2020 om 16:29

Actrice Naya Rivera, onder meer bekend van de serie Glee is vermist nadat ze een boottochtje ging maken met haar zoontje. Het jongetje is gezond en wel teruggevonden, maar van de Amerikaanse actrice ontbreekt tot dusver elk spoor.
Naya Rivera had samen met haar zoontje een bootje gehuurd om te gaan varen op Lake Piru in het Los Padres National Forest and Topatopa Mountains gebied in Ventura County. Zo'n drie uur nadat de actrice het bootje had gehuurd vond een andere schipper het slapende zoontje van Rivera in het bootje... alleen. Volgens een verklaring van het zoontje ging hij samen met zijn moeder zwemmen, maar is Rivera niet meer terug in het bootje geraakt. De autoriteiten vrezen dat de kans klein is dat de actrice nog levend terug zal worden gevonden.

Glee
Misschien wel de belangrijkste rol speelde Rivera in de serie Glee. Ze vertolkte in die serie de rol van cheerleader Santana Lopez. De serie liep van 2009 tot 2015 en werd uitgezonden op Fox.

Het is niet voor het eerst dat de cast van Glee geconfronteerd wordt met een tragisch overlijden. Eerder stierf ook acteur Corey Monteith in juli 2013. Het was echter bekend dat hij leed aan een drugs- en alcoholverslaving. Bovendien stapte Mark Salling (die in de serie de rol had vertolkt van Noah Puckerman) uit het leven in januari 2018.

Lees ook: Samantha Ware: "Door Lea Michele was het een hel op de set van 'Glee'"

Lees meer over: Glee, serie, series

Informatie over de serie: Glee

Populair nieuws