'Snowpiercer' brengt bizar en eng tweede seizoen

'Snowpiercer' brengt bizar en eng tweede seizoen

De serie is aan het knallen op Netflix en krijgt nog een tweede reeks.

Jim Pedd, 16 juli 2020 om 07:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van Snowpiercer is voorbij. Het tweede seizoen brengt ons heel wat nieuws. Denk aan de onthulling en komst van Sean Bean die de rol van Mr. Wilford speelt. Nu horen we meer over het nieuwe seizoen.
Actrice Sheila Vand sprak met de site ComicBook over wat we kunnen verwachten van de nieuwe reeks. “Ik probeer een balans te zoeken in wat ik kan onthullen, omdat je echt op moet letten. Maar er is een heel andere trein, dus je zal twee werelden zien botsen,” vertelde ze.

Lees ook: Sean Bean (Game of Thrones) in eerste teaser 'Snowpiercer' S2

Heel anders
Die mensen zijn ook heel anders. “Ik kan je zeggen dat de gemeenschap van die nieuwe trein heel anders leeft dan in de trein van het eerste seizoen. Het wordt echt heel anders, veel gekker, want op die andere trein hebben mensen niet per se alles gehad wat wij wel hadden om te overleven. Dus zij hebben een stuk duisterdere dingen meegemaakt, hun leven was enger en vreemder.”

Lees ook: Apocalyptische Netflix scifi-serie 'Snowpiercer' krijgt een tweede seizoen!

De serie speelt zich zeven jaar nadat de wereld volledig bevroor af. Snowpiercer is een trein die alle overgebleven mensen herbergt op 1.001 treinwagons. Maar daar doet zich al snel een klassenoorlog voor.

Bron: CB

Lees meer over: Snowpiercer, Sean Bean, Sheila Vand, Netflix

Populair nieuws