Negen nieuwe posters 'The Walking Dead'-franchise

Negen nieuwe posters 'The Walking Dead'-franchise

Draag een masker. Die boodschap heeft de AMC-serie nu voor ons.

Jim Pedd, 16 juli 2020 om 06:00

2020 is een bizar jaar tot nu toe. De wereld ligt goeddeels stil door het coronavirus, waar wereldwijd nu zo’n 13 miljoen gevallen van zijn geregistreerd en zo’n 600.000 mensen aan overleven. Geen wonder dat The Walking Dead hier nu op inspeelt.
De makers van de AMC-serie The Walking Dead, maar ook van spin-offs Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond hebben posters van hoofdpersonen uit de drie series gedeeld. Op die foto’s zien we personages met een masker op. De boodschap moge ook heel duidelijk zijn: draag een masker.

Lees ook: 'The Walking Dead' ging met dit moment te ver

Gewijzigde plannen
Als gevolg van het coronavirus heeft de The Walking Dead-franchise behoorlijk te lijden. Het plan was om drie series te laten zien dit jaar, met 42 (!) zondagen met elke keer weer een nieuwe aflevering. Dat plan gaat helaas niet door.

Lees ook: Zo kan 'The Walking Dead' door na de comics

AMC heeft namelijk de première van de finale van het tiende seizoen van The Walking Dead en nieuwe afleveringen van de andere series allemaal moeten uitstellen naar nader te bepalen momenten. Geen wonder dus dat men deze posters vrijgaf:


Lees meer over: The Walking Dead, Fear The Walking Dead, The Walking Dead World Beyond, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws