'Star Wars'-serie heeft rol voor Anakin Skywalker?

'Star Wars'-serie heeft rol voor Anakin Skywalker?

Anakin Skywalker zou terugkeren en weer gespeeld worden door Hayden Christensen.

Jim Pedd, 19 juli 2020 om 10:00

Het gerucht gaat al een tijdje en nu horen we het weer van een nieuwe bron. Acteur Hayden Christensen zou terugkeren als Anakin Skywalker / Darth Vader in de aankomende serie rond Obi-Wan Kenobi.
Die serie wordt gemaakt voor streamingdienst Disney+. Centraal staat de held Obi-Wan Kenobi van Ewan McGregor. Hij kruipt voor het eerst sinds de film Revenge of the Sith weer in de huid van de bekende Jedi.

Lees ook: Ewan McGregor is helemaal klaar voor nieuwe 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Anakin Skywalker
Het verhaal gaat dus dat Anakin Skywalker ook in die serie voorkomt. Acteur Hayden Christensen keert volgens LatinoReview terug voor de rol en kruipt weer in de huid van zijn personage. Hij speelde hem in twee verschillende films in de franchise, Attack of the Clones en Revenge of the Sith.

Lees ook: Perfecte titel voor 'Star Wars'-serie rond Obi-Wan Kenobi gevonden

De deal had volgens LRM Online aangekondigd moeten worden tijdens de Star Wars Celebration van dit jaar. Die gaat echter niet door vanwege het coronavirus en dus laat de aankondiging voorlopig nog even op zich wachten. Christensen zal waarschijnlijk meer dan een cameo spelen, maar het is niet duidelijk in welke hoedanigheid; de kans is klein dat hij het pak van Darth Vader aandoet.

Natuurlijk is het maar een gerucht en nemen we het nieuws voorlopig met een flinke korrel zout.

Bron: LRM Online

Lees meer over: Hayden Christensen, Star Wars, Disney Plus, Anakin Skywalker, Obi Wan Kenobi, Ewan McGregor

Populair nieuws