'The Walking Dead' brengt nieuwe groep in finale

'The Walking Dead' brengt nieuwe groep in finale

Seizoen 10 eindigt met de groep The Commonwealth, die ons snel richting het einde van de comics zal brengen.

Jim Pedd, 18 juli 2020 om 18:56

Het tiende seizoen van The Walking Dead is nog altijd niet afgerond. Door de coronacrisis had men niet de beschikking over de juiste apparatuur om de finale af te maken. Nu wel en dus komt het nieuws langzaam weer op.
Vandaag horen we dat er een heel nieuwe groep naar de finale komt. Dat wordt zeer, zeer waarschijnlijk The Commonwealth, waarmee er een gigantische sprong naar het einde van de comics gemaakt wordt.

Lees ook: 'The Walking Dead' ging met dit moment te ver

The Commonwealth
In het tiende seizoen kwamen Ezekiel, Eugene en Yumiko het eccentrieke personage Princess tegen. In de comics is zij een van de inwoners van de Commonwealth, een aan elkaar gekoppelde groep nederzettingen met meer dan 50.000 leden. Die hebben goede technologie en kunnen prima overleven in deze nieuwe wereld.

Lees ook: Zo kan 'The Walking Dead' door na de comics

Angela Kang, showrunner, laat nu weten dat we hen snel gaan zien. Zij vertelde: “Natuurlijk hebben we deze nieuwe groep van vier, met Princess en Ezekiel en Eugene en Yumiko, die op weg zijn en daar gaan we wat interessante twists zien. En dan is er het grotere verhaal dat we al het hele seizoen volgen rond de Whisperers. Nu Alpha weg is en Beta nu de leiderschapsrol op zich moest nemen, met zijn gezicht dat half Alpha en half Beta is, gaan we zien dat onze mensen eindelijk tegen hen op staan.”

Bron: Express

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Commonwealth, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws