Nicolette van Dam ziet 'Zoop'-reünie wel zitten

Nicolette van Dam ziet 'Zoop'-reünie wel zitten

De actrice beschouwt de acteurs die ze in het 'Zoop' tijdperk leerde kennen nog steeds als haar familie...

Geoffrey Ketels, 16 juli 2020 om 15:35

Als het van de populaire, Nederlandse actrice Nicolette van Dam afhangt zou er zomaar nog eens een reünie kunnen komen van de serie Zoop.
Zoop was een populaire kinderserie die verscheen in het jaar 2004. De serie vertelde het verhaal van een groep jongeren die in een dierentuin werkten. De cast bestond naast Nicolette van Dam ook uit onder meer Jon Karthaus, Patrick Martens en Viviënne van den Assem.

Dagelijkse serie
Ondanks het feit dat de actrice duidelijk met goede gevoelens terugkijkt op haar tijd als castlid van Zoop stelt ze zich ook de vraag of ze nog wel in een dagelijkse serie zou kunnen meespelen. Daarover zei ze het volgende:

"Het is erg leuk om in een dagelijkse serie mee te spelen, maar ik weet niet of ik dat vandaag nog zou kunnen. Ik heb nu niet alleen een gezin, maar run ook verschillende bedrijven. Het moet dan dus wel echt een geweldige rol zijn die ze me moeten aanbieden."

Tot slot gaf Van Dam nog aan dat ze ondertussen de afleveringen van Zoop samen bekijkt met haar kinderen. "Mijn dochters kijken met veel plezier naar de afleveringen. Hoe leuk is dat!"

Lees meer over: Zoop, Nicolette van Dam, serie, series, Nederlandse serie, Nederlandse series

Populair nieuws