Netflix kondigt 2 nieuwe Indiase series aan

Netflix kondigt 2 nieuwe Indiase series aan

Netflix wil daarmee tegemoetkomen aan de steeds verder stijgende vraag naar nieuwe Indiase content...

Geoffrey Ketels, 16 juli 2020 om 14:27

De Indiase producties die Netflix tot nu toe op de wereld heeft losgelaten hebben het allen prima gedaan. Omwille van deze reden heeft de streamingdienst nu de komst van acht nieuwe titels bevestigd.
Het Coronavirus heeft er voor gezorgd dat in India alle bioscopen tot nader order zijn gesloten. Het lijkt er bovendien ook niet naar uit te zien dat ze snel terug zullen kunnen heropenen. Mede omwille van deze reden is de vraag naar Indiase content op streamingdiensten in het land aanzienlijk toegenomen. Dat is een markt waar Netflix zich graag wat extra op wil gaan richten.

2 nieuwe series
Dat Netflix deze keuze maakt hoeft eigenlijk niet te verwonderen. Eerder dit jaar, meer bepaald in de maand mei raakte namelijk reeds bekend dat streamingdienst Amazon Prime Video een soortgelijke deal heeft weten te verzilveren. Zij bestelde zeven nieuwe titels die exclusief op haar streamingplatform zouden moeten gaan verschijnen. Nu doet dus ook Netflix hetzelfde, alleen met één titel extra. Het gaat om zes films en twee series. De series luisteren naar de namen Mismatched en A Suitable Boy.

Wanneer de twee nieuwe Indiase series precies op Netflix zullen verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: Mismatched, A Suitable Boy, serie, series, Indiase serie, Indiase series, Netflix

Populair nieuws