Nog géén 'Falcon and the Winter Soldier' op Disney+

Géén 'The Falcon & the Winter Soldier' op Disney+

De Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier verschijnt niet in augustus op Disney+.

Bram de Groot, 18 juli 2020 13:10

Volgende maand zou eigenlijk The Falcon and the Winter Soldier op Disney+ verschijnen. De Marvel-serie is de kick-off voor een hele reeks nieuwe Marvel-verhalen die alleen bestemd zijn voor het kleine scherm.

Via een Disney+ teaser voor de maand augustus wordt duidelijk dat we in augustus niet The Falcon and the Winter Soldier krijgen te zien. Er is een kleine slag om de arm, aangezien de serie mogelijk alsnog wordt geïntroduceerd. Hieronder die teaser, voor de Amerikaanse Disney+.


Uitstel niet onverwacht
Heel onverwacht komt het uitstel van de serie rond de twee Marvel-helden uiteraard niet. Er moeten nog enkele opnames plaatsvinden en waarschijnlijk wordt er nog gekeken wanneer die afgerond zijn zodat er een nieuwe datum geprikt kan worden.

Lees ook: Baron Zemo meer comic-accuraat in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Overigens kan er nu aangenomen worden dat de complete line-up Marvel-series op Disney+, met na The Falcon and the Winter Soldier de series Wandavision en Loki, wordt opgeschoven.

Hieronder nogmaals de teaser voor de drie genoemde Disney+/Marvel-series.


Bron: Disney+

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws