search
Nieuw op Netflix: De langverwachte fantasyserie 'Cursed'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De langverwachte fantasyserie 'Cursed'

Alle afleveringen van het eerste seizoen zijn vanaf nu op Netflix te bekijken...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor iedereen die fan is van fantasyseries. Het eerste seizoen van de langverwachte serie Cursed is namelijk vanaf nu te streamen op Netflix!

Cursed is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Wheeler en Frank Miller. Zij gingen aan de slag met het verhaal van Koning Arthur waarna ze er een volledig eigen wending aan gaven. Het resultaat is een bijzondere fantasyserie waarvan de verwachtingen hooggespannen staan. Ze zou volgens velen zelfs de leegte moeten nalaten die de HBO-hitserie Game of Thrones achter heeft gelaten.

Lees ook: 'Cursed': Dit moet je weten over de nieuwe Netflix-knaller

Miljoenenproductie
Aan de fondsen die er voorzien werden voor de productie zal het alvast niet liggen. Cursed is dan ook uitgegroeid tot een absolute miljoenenproductie en dat zie je.

Netflix zelf beschreef de reeks als een coming-of-age verhaal welke actuele thema's aan bod laat komen zoals bijvoorbeeld natuurproblemen, religieuze problemen evenals oorlogen zonder doel. De hoofdrol in de reeks is bovendien weggelegd voor een bekende van Netflix. Actrice Katherine Langford schitterde voorheen dan ook reeds in de serie 13 Reasons Why.

Wil je graag het eerste seizoen van Cursed ontdekken? Dan is dat vanaf nu mogelijk op Netflix. Wie een voorsmaakje wil kan daarvoor alvast even de onderstaande trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen