'Lost in Space' seizoen 3: Dit moet je weten

'Lost in Space' seizoen 3: Dit moet je weten

De serie van Netflix krijgt nog 1 seizoen en is dan helemaal voorbij.

Jim Pedd, 18-07-2020 17:54

Nog voordat Netflix formeel bevestigde dat Lost in Space een derde seizoen zou krijgen, werd er al aan gewerkt. De makers besloten namelijk snel verder te gaan met het verhaal.
Dat vertrouwen was helemaal terecht, bleek wel uit het feit dat de serie snel na de première van het tweede seizoen ook een derde reeks besteld kreeg. Maar wat weten we daar al over?

Lees ook: Netflix-serie 'Lost in Space' krijgt een 3e en laatste seizoen!

Wanneer te zien?
Allereerst is er natuurlijk de vraag wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Dat is uiterst moeilijk te voorspellen. Het eerste seizoen was in april 2018 te zien. De tweede reeks zagen we pas op 24 december 2019, meer dan een jaar na het eerste. De kans is dus groot dat het derde seizoen pas eind halverwege 2021 te zien zal zijn, als dat al gehaald wordt door de vertraging waar het coronavirus ongetwijfeld voor gezorgd zal hebben.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Lost in Space' seizoen 2!

Wie keren terug?
Lost in Space is natuurlijk niets zonder de familie Robinson. Dus we durven wel te voorspellen wie er terug keren:
Molly Parker is Maureen Robinson
Toby Stephens is John Robinson
Taylor Russell is Judy Robinson
Maxwell Jenkins is Will Robinson
Mina Sundwall is Penny Robinson
En waarschijnlijk gaan we ook Sibongile Mlambo weer zien als Angela. Ook zijn schurken Dr. Smith (Parker Posey en Don West (Ignacio Serricchio) weer te zien.

Het plot
Het derde seizoen is het laatste. Dan wordt de toekomst van de Robinson-familie dus voor altijd beslist en zullen we dus zien hoe (en of) ze uiteindelijk terug kunnen keren op planeet Aarde. Het einde van het tweede seizoen liet sowieso zien dat de familie het nog moeilijk gaat krijgen.

Lees ook: Eerste trailer Netflix hitserie 'Lost in Space' seizoen 2!

De kinderen en de ouders werden immers opgesplitst. Als gevolg daarvan is het niet heel gemakkelijk voor iedereen, want nu moeten ze elkaar eerst weer zien te vinden. Verder biedt dit laatste seizoen, mede doordat de makers nu al weten dat dit de serie moet laten eindigen, ook echt een mooi afgerond verhaal.

Lees meer over: Lost in Space, Netflix, Dit moet je weten

Populair nieuws