Series deze week nieuw op Videoland

Series deze week nieuw op Videoland

Dit is er allemaal deze week nieuw toegevoegd aan streamingdienst Videoland.

Jim Pedd, 20 juli 2020 om 10:20

Videoland kwam weer met tal van nieuwe afleveringen en series. We zetten vandaag alle nieuwe titels op een rij.
Laten we maar beginnen met de nieuwe series, gevolgd door nieuwe afleveringen die gedebuteerd zijn.

Nieuwe series
De volgende series zijn nieuw toegevoegd:
Doktor Deen (4 seizoenen): Huisarts Maria Deen speelt een belangrijke rol voor de inwoners van Vlieland. Ze heeft een praktijk aan huis, met een apotheek en een kleine operatiekamer. Het leven op het eiland is een unieke wereld, totaal anders dan het leven op het vasteland. Maria Deen komt dan ook vaak voor moeilijke keuzes te staan.
De Man met de Hamer (1 seizoen): Nederlandse dramaserie waarin de haat-liefdeverhouding tussen zoon Kasper en vader Arend de Leeuw centraal staat. Na ruim twintig jaar afwezigheid staat de energieke Kasper totaal onverwacht op de stoep bij het veilinghuis van zijn vader, de notoire brombeer Arend. Stukje bij beetje wordt ontrafeld wat zich vroeger in de familie heeft afgespeeld en wat de werkelijke reden is dat Kasper ooit halsoverkop zijn ouderlijk huis heeft verlaten.
Condor (2 seizoenen): De jonge CIA-analist Joe ontdekt een complot dat miljoenen levens in gevaar brengt. Wanneer iedereen op kantoor wordt vermoord, moet Joe zichzelf opnieuw uitvinden en alles op alles zetten om de waarheid te achterhalen
Barrie barista en het Einde der Tijden (1 seizoen): De wereld staat in brand, maar dat weerhoudt Barrie Barista er niet van om er alles aan te doen om zijn koffiebar overeind te houden. Barrie is ervan overtuigd dat een goede kop koffie elke situatie kan verbeteren, maar Barries klanten hebben hun prioriteiten tijdens de apocalyps totaal verkeerd liggen, waardoor zijn goede bedoelingen en optimisme faliekant mislukken.
Bakugan: Battle Planet (1 seizoen): Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan. Zij moeten leren hoe ze met deze Bakugan moeten omgaan om het gevecht met de kwade krachten aan te kunnen gaan.


Nieuwe afleveringen
En dan de nieuwe afleveringen:
Postcode Loterij: Eén tegen 50 (S01E02): In het twintigste seizoen van dit quizprogramma, een speciale coronaproof-versie, neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenkandidaten. Tijdens het programma wordt ook de straatprijs van de Postcode Loterij uitgereikt.
De Ambassade (S01E03): De consuls en ambassadeurs komen meteen al in actie om landgenoten in alle uithoeken van de wereld uit de nood te helpen. Van verloren papieren tot huwelijksaanvragen: de problemen zijn zeer divers.
De Bachelorette (S01E10): Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen. Gaat ze haar ware liefde vinden?
Britain’s Got Talent (S13E07): Juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams gaan op zoek naar de grootste talenten van Groot-Brittannië. Voor de meest spectaculaire acts kunnen de juryleden de Golden Buzzer inzetten, waarmee hun eigen favoriet direct naar de halve finale gaat.
Videoland Viewing Party: De Bachelorette (S01E09): Voor wie niet genoeg kan krijgen van het romantische datingprogramma De Bachelorette! Monica Geuze of Rijk Hofman ontvangt iedere week een andere bekende fan in de Viewing Party. Samen bekijken ze de aflevering en bespreken ze de hoogte- en dieptepunten, natuurlijk voorzien van hun ongezouten mening. Ook doen ze voorspellingen over het vervolg van het seizoen aan de hand van het bord.

Lees meer over: Videoland, Weekoverzicht

Populair nieuws