search
Nieuwe 'Doctor Who'-crossover is mogelijk!
Series / Nieuws

Nieuwe 'Doctor Who'-crossover is mogelijk!

Misschien krijgen we wel heel wat meer Doctor Who-crossovers te zien!

Op dit moment is Jodie Whittaker te zien als Doctor Who. Fans hopen echter dat we nog eens een crossover krijgen met meerdere voormalige Doctors erin. Dat blijkt nu wel mogelijk te zijn.

Acteurs Matt Smith en David Tennant waren in het verleden allebei te zien als Doctor. En allebei geven ze nu te kennen dat ze best terug willen keren voor meer afleveringen.

Lees ook: 'Doctor Who' mogelijk diep in de problemen

Terugkeer voor de twee
Tijdens een interview met Doctor Who TV, waar de drie acteurs met elkaar in gesprek gingen, kwam het volgende naar boven:
Smith: "Ik bedoel, dat moet je aan de Doctor vragen. Wat zeg jij, Jodie?"
Whittaker: "Jij bent niet uitgenodigd. (lacht) Ik bedoel, als we weer op de set zijn, nodig ik iedereen uit!"
Tennant: "Ik vond het geweldig toen ik terug kwam om de Doctor weer te spelen, toen Matt er was. Het had ook gruwelijk vervelend kunnen zijn. Maar hij was zo verwelkomend en het was zo leuk om te doen. En natuurlijk weet ik al hoe moeilijk Jodie is om mee te werken, dus dat zou een uitdaging zijn."
Whittaker: (lacht)
Tennant: "Het is niet aan ons om over te beslissen. Maar we vinden het allemaal leuk om elkaar te zien en te spreken, dus het zou wel leuk zijn."
Uiteindelijk kan natuurlijk alles in de serie.

Lees ook: 'Doctor Who' nu alweer zonder hoofdrolspeelster?

In het verleden kwamen er al heel wat crossovers tussen verschillende Doctors en dat waren vaak de leukste afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen