'Obi-Wan Kenobi' van Disney+ toont ook de Clone Wars

Obi-Wan Kenobi van Disney+ toont ook de Clone Wars

Dat verklaart ook meteen waarom Anakin Skywalker terug kan keren in de serie.

Jim Pedd, 21 juli 2020 om 08:08

Het werk aan de serie rond Obi-Wan Kenobi zou hervat zijn. De serie op Disney+ schijnt niet alleen een rol te hebben voor Hayden Christensen als Anakin Skywalker, maar ook voor niemand minder dan Ahsoka Tano.
De fansite Kessel Run Transmissions stelt dat de serie heel wat flashbacks gaat omvatten. Die moeten ons meer inzicht geven in de Clone Wars. Dat verklaart ook meteen waarom Christensen terug zal keren als Anakin Skywalker en niet als Darth Vader.

Lees ook: Wat maakt Obi-Wan Kenobi-serie anders dan 'The Mandalorian'?

Clone Wars
De site schrijft het volgende: “toen vorig jaar de Obi-Wan Kenobi serie officieel werd aangekondigd, vertelde mijn bron me twee dingen. Het eerste was dat Ahsoka gecast zou worden in The Mandalorian en het tweede is dat er Clone Wars-flashbacks zouden zitten in Kenobi.”

Lees ook: Ewan McGregor is helemaal klaar voor nieuwe 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Dat laatste wordt nu dus naar buiten gebracht. Wat die flashbacks precies zullen omvatten is niet duidelijk. We kan het wat context geven voor het trauma dat Kenobi heeft als we hem weer zien in de serie, na jaren in de Clone Wars aan de frontlinie gevochten te hebben en vervolgens de genocide op zijn volk de Jedi te hebben gezien.

Bron: Kessel Run Transmissions

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws