'Narcos: Mexico' seizoen 3: Dit moet je weten

'Narcos: Mexico' seizoen 3: Dit moet je weten

Mocht de Netflix-serie nog een derde seizoen gaan krijgen, dan weten we al het een en ander.

Jim Pedd, 25-07-2020 10:00

Het is maar de vraag of er een derde seizoen komt van Narcos: Mexico. Netflix zette het seizoen eerder dit jaar online en sindsdien bleef het stil. Maar we blijven hopen en dus vertellen we je alles wat je moet weten over een mogelijke derde reeks.
Het tweede seizoen liet heel wat knallers zien. Félix Gallardo kreeg een mokerslag toebedeeld in de tweede reeks. Hij belandde achter de tralies voor de moord op DEA Agent Enrique 'Kiki' Camanera. Dat biedt weer heel wat mogelijkheden.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Narcos: Mexico' seizoen 2

Wie keren terug?
Netflix heeft dus nog geen nieuw seizoen besteld, maar mocht dat er komen, zullen er flink wat wisselingen in de cast plaatsvinden. De kans is groot dat Joaquí­n 'El Chapo' Guzmán, die gespeeld wordt door Alejando Edda terugkeert. Hij wordt later immers een van de grootste en meest gezochte drugsbaronnen.

Lees ook: Spannende trailer voor 'Narcos: Mexico' seizoen 2!

Ook zullen we waarschijnlijk DEA Agent Walt Breslin, gespeeld door Scoot McNairy weer te zien krijgen. Verder is het moeilijk om te zeggen wie er nog meer te zien zullen zijn.

Wanneer te zien
Het eerste seizoen van Narcos: Mexico was in november 2018 te zien. In februari 2020 was het tweede seizoen pas te zien. Sindsdien is het dus wachten op een bestelling van een nieuw seizoen. Het coronavirus zal heel wat plannen verpest hebben en er mogelijk voor gezorgd hebben dat Netflix nog geen derde reeks besteld heeft.

Lees ook: Netflix onthult nieuwe trailer 'Narcos: Mexico' seizoen 2!

Tegelijk werkt showrunner Eric Newman nu aan een nieuwe serie voor Netflix: Painkiller. Daar zal hij ook veel tijd in investeren, waarmee zijn terugkeer ook onzeker is.

Het verhaal
Mocht de serie een derde seizoen krijgen, dan duikt men in de jaren negentig. Dan wordt het echt erg. "Datgene dat iedereen bij elkaar hield, Félix Gallardo en zijn droom, is weg en daarom begint dan het moorden pas echt," vertelde Newman over een mogelijk derde seizoen.

Lees ook: Netflix maakt releasedatum 'Narcos: Mexico' seizoen 2 bekend!

Dan gaan we dus heelw at nieuwe gewelddadige kartels zien, waaronder het Sinaloa kartel, Juarez karel, Gulf kartel, Arellano-Félix kartel, dat van Tijuana en heel wat andere kartels.

Lees meer over: Narcos Mexico, Netflix, Dit moet je weten

Populair nieuws